Winnen

Jaaa! Oreo komt met gloednieuwe koekjes ter ere van een speciale gelegenheid (+WIN!)

[AFGELOPEN] In een chocoladereep, dopen in de melk of gewoon uit de verpakking: Oreo's zijn altijd een goed idee. Je bent niet de enige die dol is op Oreo, het is namelijk het best verkopende koekje ter wereld! Het vertrouwde zwarte koekje met witte vulling kent dus iedereen, maar nu komt het merk met een gloednieuwe smaak! Oreo is 10 jaar in Nederland en viert dat met een heel speciaal koekje. 

Sinds 1912 wordt Oreo verkocht in landen over de hele wereld. Maar 10 jaar geleden kwam het koekje pas naar ons kikkerlandje. Deze bijzondere gebeurtenis moet natuurlijk  gevierd worden en daarom Oreo introduceert een gloednieuw koekje: Oreo Birthday Party! Je mag er zeker van zijn: deze variant smaakt net zo feestelijk als 'ie eruitziet.

Feestelijker kan niet: Oreo Birthday Party
Al lijken de nieuwe Oreo Birthday Party-koekjes misschien op de klassieke Oreo, hebben de koekjes wél een andere smaak. De vulling van dit koekje smaakt naar karamel (yum!) én zit ie vol gekleurde glitters! Hoe leuk is dat! Dit klinkt als de klassieker, maar dan met een twist. Wij zijn nu al groot fan! Mocht je deze nieuwe variant ook willen proberen (duh), Oreo Birthday Party ligt vanaf nu in de winkels.

Oreo birthday partyoreo nieuwe koekjes

Er is nog meer goed nieuws
Ben jij ook een echte Oreo-lover? Dan heb jij ongetwijfeld de meeste smaken al geprobeerd. Vandaag is jouw geluksdag, want voor alle Oreo-lovers hebben wij heel goed nieuws. Naast de nieuwe Oreo Birthday Party, de vertrouwde Oreo Original en Oreo Double Crème vind je vanaf nu ook Oreo Strawberry Cheesecake en Oreo Choc’o Brownie ook in alle supermarkten terug. Dat betekent dus dat er straks maar liefst vijf(!) soorten Oreo's permanent in de schappen liggen. Uh-oh, dat wordt keuzestress... 

oreo 10 jaar

Win de Oreo Celebration Kit

Omdat Oreo al 10 jaar in Nederland te koop is mogen wij niet alleen genieten van de nieuwe smaak Oreo Birthday Party, maar mogen wij ook nog eens een echte Oreo Celebration Kit weggeven. Yay! Hiermee geef jij thuis je eigen Oreo feestje! Geloof ons, met deze Oreo Celebration Kit heb jij genoeg Oreo's voor iedereen en super toffe party goodies om het beste feestje ever te bouwen.

De Oreo Celebration Kit bevat:

♥ Oreo Birthday Party
♥ Oreo Strawberry Cheesecake
♥ Oreo Choco Brownie
♥ Oreo Double Crème
♥ Oreo Original
♥ Feesthoedjes
♥ Slinger
♥ Kaarsjes
♥ Confetti
♥ Ballonnen 
... En meer goodies voor een spetterend feestje!

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Welk feestelijk ingrediënt is onmisbaar op jouw (Oreo) feestje?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook