Lifestyle

YES! Shakira Ziggo Dome is dichterbij dan je denkt en wij willen hierheen

Ken jij My hips don’t lie en Whenever, wherever al (of nog steeds) uit je hoofd? Mooi zo! Binnenkort staat Shakira in Ziggo Dome en daar moeten wij natuurlijk bij zijn. Sta jij al weken voor de spiegel met je heupen te swingen of moet jij nog even oefenen? Lees hier waarom jij dit concert niet wil missen.

Shakira kennen de meesten onder ons al vanaf de videoclip waarin ze op een berg met haar heupen staat te schudden op het nummer ‘Whenever, whenever’. De iets jongere fans kennen haar ongetwijfeld van ‘Hips don’t lie’ en natuurlijk hét voetballied ‘Waka waka’ dat grijs werd gedraaid tijdens het WK 2010. Ben jij al overtuigd door Shakira? Ziggo Dome is er in ieder geval klaar voor. Hieronder nog een paar héle goede redenen om snel een kaartje te scoren voor het Shakira concert op 9 juni.

1. Bij de Shakira tour mag je ongegeneerd meeblèren, dat vinden we toch altijd fijn.

2. Je mag minstens twee uur langs luisteren naar Shakira. Ziggo Dome klinkt ook nog eens een stuk beter dan een stadion, winnen!

3. Zit jij liever of swing jij het liefst tijdens het concert van Shakira? Ziggo Dome geeft je de keuze, er zijn sta- en zitplekken.

4. Net als de Spice Girls en de golden oldies van Britney Spears doen ook de oude hits van Shakira ons denken aan vroeger.

5. Naat meeblèren mag jij samen met je vriendinnen de hele avond je dance moves laten zien tijdens het Shakira concert.

6. En verkoopt Shakira na afloop van het concert hele toffe goodies. Hoe leuk is het broekje met op de achterkant ‘Hips don’t lie’ als aandenken aan de Shakira tour?

Ben jij ready voor Shakira? Ziggo Dome opent 9 juni haar deuren voor alle fans. Koop hier nog snel een kaartje en beluister al haar hits om over een paar dagen heerlijk mee te zingen bij Shakira.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀