Lifestyle

13 redenen waarom een bff in het buitenland hebben geweldig is

Een vriendschap met iemand in het buitenland is uniek en speciaal. Ondanks dat je niet bij elkaar in de buurt woont en elkaar maar af en toe kan zien, kan je ook niet zonder haar leven. Als je een bff hebt die in het buitenland woont, vind je dat waarschijnlijk niet altijd leuk. Het liefst wil je elke dag naar haar toe, maar een bff in het buitenland hebben heeft ook zo zijn voordelen. Om deze dertien redenen wilt iedereen een bff in het buitenland.

1. Wanneer je elkaar ziet is het altijd leuk
Omdat je elkaar al zo weinig ziet, kijk je er altijd naar uit om elkaar weer te zien. Je plant alvast leuke dingen om te doen en jullie zullen je nooit vervelen. Een dagje Netflixen is voor jullie geen optie. Je moet alle tijd die jullie samen hebben nuttig gebruiken.

2. Je vertelt elkaar alles
Omdat jullie toch niet bij elkaar in de buurt wonen roddel je over iedereen. Je bff weet precies hoe je knappe buurjongen eruitziet en hoe raar die man is die altijd op je werk komt.

3. Ze hoeft niet écht naast je te staan om te weten dat ze er voor je is
Wanneer er iets met je aan de hand is, is zij de eerste die het weet. Ze steunt je altijd door dik en dun. Wil je je hart even luchten dan mag je haar altijd bellen of appen en ze geeft je de beste adviezen. Zonder dat je een echte knuffel van haar krijgt, voelt het net alsof je die wel krijgt.

4. Het is altijd grappig met haar
Jullie Whatsapp-gesprekken staan voornamelijk uit ‘hahahahahahaha’.
via GIPHY
5. Op feestdagen zijn jullie altijd samen
Op je verjaardag, met kerst, met oud en nieuw. Die feestdagen zijn normaal gesproken al duur, maar voor jullie extra duur. Jullie houden er gewoon al rekening mee dat je met de feestdagen een vliegticket moet betalen. Een verjaardag mag niet worden overgeslagen zonder een super groot feest te geven.

6. Jullie ontmoeting is het beste gevoel ever
Wanneer jullie elkaar eindelijk weer eens zien, omhelzen jullie elkaar als een echt ‘all-you-need-is-love’-moment.via GIPHY
7. Je bent altijd op de hoogte van haar leven
Je weet misschien niet 24/7 wat je bff aan het doen is, maar ook weer wel. Je weet alle details over de jongen met wie ze morgen een date heeft en hoe zenuwachtig ze is voor haar sollicitatie binnenkort.

8. Je hebt altijd een reismaatje
Of je nou een toer krijgt door haar stad of samen op stedentrip gaan. Jullie zijn altijd samen aan het reizen. Als jij op vakantie wilt vraag je haar als eerste mee. Zo heb je weer een kans om haar te zien en het is gewoon altijd gezellig met haar.

9. Ze voelt als je zus
Je vriendschap met je bff is gewoon net alsof jullie familie zijn. Je ziet elkaar niet vaak, meestal alleen bij verjaardagen en feestdagen. Zelfs je moeder vraagt hoe het met haar gaat omdat ze net voelt als haar tweede dochter. 
via GIPHY
10. Je hebt altijd een leuk verhaal te vertellen
Als je nieuwe mensen leert kennen vertel jij altijd uitgebreid over je speciale vriendschap en hoe leuk het is.

11. Gratis op vakantie
Naar haar toe gaan voelt net als een vakantie. Je moet je koffer pakken, reizen en je bent in een ander land. Het voordeel is dat je geen hotel hoeft te betalen. Je kan gewoon bij haar thuis slapen. Zij weet alle leuke plekjes in haar stad, dus daar hoef jij je ook geen zorgen om te maken.

12. Alles heeft een herinnering
Waar jullie ook heen gaan of wat jullie doen als jullie samen zijn, jullie vergeten het nooit. Tijdens jullie samenzijn kom je allemaal spullen tegen die een herinnering geven aan die dagen. Jouw nachtkastje staat vol met allemaal spulletjes die te maken hebben met jullie vriendschap.
via GIPHY
13. Je vindt allemaal manieren om contact te hebben
Jullie spammen elkaar helemaal op Facebook, Snapchat, Instagram en Whatsapp. Maar jullie gebruiken samen ook Facetime en Skype. Jullie sturen niet alleen maar saaie berichten, maar sturen alles door. Gifjes, video’s, foto’s van je onderkin: alles. 

Bron: Cosmopolitan.com, Elitedaily.com | Beeld: Unsplash