Lifestyle

De wasmachine-techniek is verleden tijd: met deze 9 tips zoen jij als de beste

Help! Je eerste zoen staat op je te wachten en je bent mega zenuwachtig. Begrijpelijk ook, want je eerste zoen is natuurlijk niet niks. Je bent misschien bang om te 'falen' en wilt het meteen goed doen. Zelfs 'ervaren zoeners' vinden het nog weleens spannend en proberen uit te vogelen wat nou het beste is. Met de juiste persoon voor je kan het bijna niet mis gaan, maar wil je toch even een back-up plan? Dan zit je hier goed, Girlscene geeft je namelijk 9 tips voor de perfecte zoen. 

Of je nu een relatie hebt of single bent, een lekker potje zoenen is altijd fijn. Allereerst is het goed om ervoor te zorgen dat je lippen lekker zacht zijn tijdens het zoenen, een lippenbalsem is je lifesaver. Vergeet ook niet dat zoenen een kunst is en om zeker te zijn van je zaak vind je hier dé tips waarmee jij zoent als de beste. De wasmachine-techniek kan écht niet meer en het is tijd voor de real deal. 

zoen tips

#1 Goede zoeners blijven met beide voeten op de grond
Zoenen omdat je gewoon wilt zoenen maakt je niet echt een van de besten. Je moet iemand zoenen wanneer je er volledig achter staat en de persoon met wie je zoent het ook echt waard is. Alleen wanneer alle stoplichten op groen staan haal jij het allerbeste uit je zoen. En dat is precies wat we willen.

#2 Goede zoeners bouwen de spanning langzaam op
Niets is zo saai als meteen een hevige zoen met alles erop en eraan. Probeer de spanning vanaf het begin op te bouwen en alleen dan werk je naar een hoogtepunt. De ervaring die je nu beleeft is vele malen spannender en enorm sexy. Probeer een beetje eromheen te draaien, beetje hard to get voor een zoen valt ook enorm in de smaak. Hoe meer spanning er wordt opgebouwd hoe lekkerder de zoen gaat zijn.

#3 Goede zoeners weten dat alleen zoenen op de lippen erg basic is
Je wordt aangetrokken door het hele lichaam van je parner en dat betekent dat er veel meer te ontdekken is dan alleen de lippen. Geef eens kusjes in zijn nek, op z'n oor of misschien wel op zijn neus. Even afwisseling tussendoor maakt het zoenen leuk en niet zo serieus. 

#4 Goede zoeners houden hun tong in de gaten
We weten allemaal dat de wasmachine-techniek niet de meest favoriete techniek is die er bestaat. Sterker nog, niemand geniet hiervan. Let daarom op je tong en houd hem in toon, niemand vindt het lekker om afgelebberd te worden als een hond. ;-)

#5 Goede zoeners gebruiken niet alleen hun mond
Alleen zoenen met je mond? Boring! Gebruik je handen tijdens een zoensessie, streel ze bijvoorbeeld eens door de haren van je crush of lover. Gegarandeerd dat dit werkt voor een intiemere ervaring. Tijdens het zoenen je nagels zetten in zijn rug of even lekker kriebelen... Bingo!

#6 Goede zoeners weten dat alleen zoenen niet alles is
Zoenen zorgt voor het opbouwen van de romantiek, maar een lief woordje tussendoor die je in zijn oor fluistert of zijn hand vasthouden laten het vuur pas echt aanwakkeren. Deze tip is misschien nog wel meer bestemd voor de meiden onder ons die al een lover hebben... keep the fire alive girl!

#7 Goede zoeners hebben hun ogen altijd gesloten
Niets is zo awkward dan zoenen met je ogen open. Vooral als het je eerste zoen is, is het nummer één regel om tijdens het zoenen je ogen gesloten te houden. Doe je ze toch open, dan voelt je partner dit waarschijnlijk aan en dan zit je in een situatie die té awkward voor woorden is. Beter om je ogen lekker dicht te houden, zo zit je ook veel meer met je gedachte bij de zoen en niet bij je favoriete serie die nog op de achtergrond afspeelt. ;-)

#8 Goede zoeners gebruiken voldoende speeksel
Afgelebberd worden met te veel speeksel in onze mond is een absolute no-go, maar te weinig speeksel voelt ook niet helemaal lekker. Probeer daarom je speeksel goed te reguleren zodat dit net genoeg vrijkomt tijdens een zoensessie. 

#9 Goede zoeners wisselen af van techniek
Kleine kusjes tussendoor, even bijten op zijn lip, of verschillende rondjes met je tong, wissel ze allemaal met elkaar af en creëer een perfecte zoen. Het is saai om de hele tijd hetzelfde te doen en het afwisselen met bijvoorbeeld een klein kusje tussendoor maakt de zoen speels, romantisch en lekker tegelijk. #winning

Wil je een stapje verder gaan dan alleen zoenen en je lief eens lekker verwennen? In dit artikel vind je de beste tips.

Bron: Seventeen, Viva | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook