News

Hilarisch: Er bestaat nu een fitness-app voor je hond

De zomer komt eraan en is hier sneller dan je denkt. Wij zijn daarom al druk bezig met onze bikini body, jij ook? Gezond eten en sporten horen dat natuurlijk bij. Niets is fijner en een sportmaatje die jou motiveert. Heb jij nog geen buddy, maar wel een hond? Maak dan nu van jouw trouwe viervoeter je sportbuddy, er bestaat namelijk nu een fitness-app voor je hond.

Fitness-app voor hond
Tegenwoordig houden we met onze telefoon of smartwatch precies bij hoeveel we slapen en of we genoeg bewegen op een dag. Super handig! Zit je nog niet aan je stappendoel voor vandaag? Dan nog maar even een blokje om met je hond. Maar beweegt jouw hond eigenlijk ook wel genoeg? Vanaf nu geen twijfel meer mogelijk, met deze super handige fitness-app speciaal voor jouw hond.

WonderWoof
We hebben het over de app WonderWoof. WonderWoof bestaat uit en bandje in de vorm van een strik (hoe cute!) en een app. Je vult de gegevens van je hond is (ras, leeftijd, lengte) en de app geeft hierna precies aan hoeveel beweging jouw pluizige beestje nodig heeft. Geef jezelf en je hond doelen, van wandelingen maken tot verschillende oefeningen. Track vervolgens met de app of je de doelen hebt behaald en deel ze met je vrienden. Daarnaast helpt WonderWoof je herinneren wanneer je hond een afspraak heeft met de dierenarts, wanneer ‘ie moet eten en aandacht nodig heeft. Super handig! Je hebt al zo’n strikkie voor zo’n €39.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

 

Lees ookKampeer voordelig met de Decathlon kortingscode

Must reads 👀