News

Noooo: Hannah Baker keert niet terug in 13 Reasons Why seizoen 3

Zoals jullie allemaal weten is seizoen twee van 13 Reasons Why nog maar net uit. Heb jij alle afleveringen al gezien of kijk jij er netjes één per week? Uiteraard wordt er al weer druk gespeculeerd over een derde seizoen, maar of dit er komt daadwerkelijk komt is nog een raadsel. Wel maakt Katherine Langford bekend dat Hannah Baker niet terug keert in een nieuw seizoen… Noooo.

13 Reasons Why seizoen 3
Of er een derde seizoen van onze favoriete serie 13 Reasons Why komt is nog even de vraag… Wel is het al zeker dat hoofdrolspeelster Katherine Langford in ieder geval niet terugkeert in de serie. Katerhine speelde twee seizoenen Hannah Baker, maar nam afgelopen weekend officieel afscheid van haar personage op Instagram. Bekijk haar Instagram-post hieronder.

View post on Instagram
 

Afscheid
‘Hannah, ik hou van jou en ik laat je los’ schrijft ze bij haar Instagram-post. Daarnaast zegt ze dat ze erg dankbaar is voor deze kans en wil ze al haar collega’s bedanken voor de afgelopen twee jaar. Wij zijn heel benieuwd of er nog een nieuw seizoen komt en of Hannah Baker vervangen wordt… Wat denk jij?

Bron: ew.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀