Fashion

6 trucs om strepen in je outfit te combineren

Strepen, strepen, strepen. Je ziet ze overal. Op bikini's, broeken, rokjes, topjes... noem maar op! Jij hebt waarschijnlijk ook wel een aantal items met strepen in je kast hangen. Dit leuke printje is alleen nog weleens lastig om te combineren. Je wil niet dat je outfit mega druk wordt met allemaal kleuren en prints door elkaar. Maar met deze 6 tips combineer jij je strepen in je outfit vanaf nu als een pro.

Broek
Omdat je broek het grootste deel van je outfit is, valt het heel erg op. Een lange broek met strepen dus al helemaal. Een lange broek met strepen combineer je het beste met een simpel shirt. Kies een shirt met één neutrale kleur zonder te veel andere printen. Je kunt dit weer balanceren door opvallende oorbellen te dragen. 

Tip: Ben je klein? Draag dan een broek met dunne verticale strepen. Dunne strepen trekken je blik in de lengte en zorgen ervoor dat je langer lijkt. Brede strepen laten je vaak korter lijken. Strepen outfit combinerenHetzelfde geldt ook voor een korte broek met strepen. Tegenwoordig is het niet raar om alle printjes en kleuren te combineren, maar een opvallend gestreept broekje combineer je toch nog het beste met een neutraal shirtje. Zoals op de foto hieronder zie je ook dat het leuk staat met allerlei sieraden.Strepen broek combinerenTopje
Er wordt vaak gezegd dat je door horizontale strepen te dragen, dikker lijkt. Maar niks is minder waar. Je hoeft helemaal niet dikker te lijken door strepen. Het ligt er net aan hoe je het kleding stuk draagt en waar je het mee combineert. De breedte van de strepen kan wel verschil maken. Dunne strepen (in welke richting dan ook) lijken je smaller te maken en brede strepen lijken je juist breder te maken, omdat ze zo erg aanwezig zijn. Verticale strepen zie je vaak op blousejes. 
Strepen outfit shirt combineren Accessoires
Een gestreepte tas of sieraad geeft een vrolijke twist aan je outfit. Een tas met een print is een echte must-have. Als je een beetje een 'saaie' outfit aan hebt, staat het heel mooi om een leuke tas erbij te dragen. Hetzelfde geldt voor een horloge of andere sieraden met strepen. Je kunt deze goed bij je outfit combineren om je outfit wat minder saai te maken.
Horloge strepen outfit combinerenStrepen outfit combineren tasBikini
Een bikini met strepen is heel erg handig. Als je bikini vies wordt door de zee zie je het dan namelijk minder snel. Het leuke aan een bikini met strepen is dat je outfit wordt onderbroken.
Bikini strepen outfit combinerenJumpsuit
Bij een play- of jumpsuit valt niet veel met andere kleding te combineren. Het enige wat je erbij kunt dragen zijn leuke gympjes of slippers, een mooie tas en wat sieraden. Je kunt bij een jumpsuit wel goed uitpakken met je sieraden en bijvoorbeeld veel armbanden of grote oorbellen dragen. Op de foto hieronder zie je ook dat zij bij de jumpsuit een paar rode, grote oorbellen heeft gecombineerd.Jumpsuit strepen combineren outfitSchoenen
Gestreepte schoenen zijn super leuk voor in de zomer. Schoenen als op de foto hieronder passen overal bij. Met een korte of lange broek. Ook bij deze schoenen is het handig dat je het minder snel ziet als ze vies worden.Schoenen strepen outfit combinerenStrepen ouftit combinerenBeeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook