Lifestyle

8 signalen dat jij de beste vriendin ever bent voor jouw lover

Het is geen geheim, we dromen allemaal van een prins op het witte paard. Wanneer we deze prins gevonden hebben gaan we ervan uit dat 'ie ons onwijs veel liefde en aandacht te bieden heeft, maar vergeet niet dat een relatie uit meer dan één persoon bestaat. Kijk daarom eens naar jezelf, ben jij de beste wederhelft die hij zich kan wensen? Check het in dit artikel!

1. Je bent een luisterend oor
Ga even na of jij altijd luistert naar je lover. En dan bedoelen we niet luisteren in de zin van gehoorzamen. Als hij iets te vertellen heeft ben jij dan daar voor hem? En bied je hem een luisterend oor op elk moment van de dag? Als 'ie altijd bij jou terecht kan, omdat hij gewoon even z'n ei kwijt moet ben jij goed bezig. Het geeft ons allemaal namelijk een fijn gevoel wanneer je weet dat iemand daadwerkelijk aandacht voor je heeft en je verhaal wilt aanhoren. Liefde haal je uit de kleinste dingen. Heb jij moeite met het hebben van een luisterend oor? Wellicht helpt dit artikel je verder.

2. Je respecteert eerdere vriendschappen
Voordat jij in zijn leven kwam, bestonden er al een aantal vriendschappen die ook nu nog stand houden. Don't be an ass, respecteer deze vriendschappen en probeer je er steeds meer in te mengen. Het tonen van respect voor zijn vrienden is goed voor jullie relatie en maakt alles ook veel gezelliger. En wanneer je iemand niet mag, geen probleem... that's life en dat gebeurt ook weleens. 

3. Je steunt hem in alles
Je lover heeft net zoals jij verschillende interesses en bepaalde doelen die hij wilt halen in het leven. Voor een relatie is het belangrijk dat je elkaar steunt bij dit soort dingen. Als hij een grote passie heeft voor voetbal, probeer dan een keertje mee te gaan naar een wedstrijd. Misschien vind je het zelfs wel leuk en tegelijkertijd waardeert hij het dat je bent meegegaan. Win-winsituatie! 

signalen beste vriendin relatie liefde

4. Je geeft hem de ruimte
Een vriendin die 24/7 aan je zit vastgeplakt heeft niemand zin in. Probeer hem niet te claimen en 'm af en toe los. Je hebt namelijk apart van elkaar ook nog een leven dat af en toe ook aandacht verdient. Met vriendinnen afspreken is niet verboden, dus blijf dit ook lekker doen. Wellicht spreekt hij ook af met zijn vrienden voor een mannenavond en dat is helemaal prima. 

5. Je toont respect voor zijn normen en waarden
Niet onbelangrijk zijn elkaars normen en waarden. Iedereen heeft ze en ze horen bij je karakter, hier ben je immers verliefd op geworden. Laat regelmatig aan elkaar weten in welke vorm dan ook dat je deze gestelde normen en waarden respecteert en liefhebt. Is hij erg gesteld op familie, dan weet je dat een geregeld bezoekje aan zijn ouders voor hem belangrijk is en dus ook voor jou. Je hoeft natuurlijk niet alles goed te keuren, maar het respecteren ervan is niet te veel gevraagd. ;-)

6. Je communiceert voldoende met hem
Niets is zo vervelend als een miscommunicatie of niet eens weten wat elkaars plannen zijn. Communiceer altijd met elkaar en laat weten wat in je hoofd speelt. Door met elkaar te praten en aan elkaar te laten weten hoe je je voelt, is het ook mogelijk om samen naar oplossingen te zoeken. Wanneer je namelijk niet weet wat er in elkaars hoofd speelt, is er ook niet veel wat je kunt doen.

7. Je laat je liefje weten dat je van 'm houdt
Vergeet niet dat een simpele 'ik hou van je' enorm veel betekenis heeft. Laat elkaar elke dag wel een keertje weten dat jullie nog altijd even veel van elkaar houden, het grootste gebaar begint bij de kleinste dingen. Zoals deze vier woorden. 

8. Je verrast hem zo nu en dan
Oké oké, niet alle jongens zijn even romantisch. Maar zo nu en dan elkaar verrassen kan absoluut geen kwaad. Neem hem mee naar zijn favoriete plek of koop een klein cadeautje waarvan je weet dat hij hier blij van wordt. Geluk en liefde is niet te koop, maar elkaar af en toe verrassen met iets liefs of leuks moet kunnen. Wie weet mag jij ook wel iets terug verwachten. ;-)

Op zoek naar meer tips om jouw relatie in stand te houden? Je leest het hier.

Bron: Your Tango, Love Panky | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook