Lifestyle

Show je kamer: Ilse

1

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Ilse.

Hallo, Mijn naam is Ilse en ik ben 16 jaar oud. Dit is mijn kamer en ik ben er mega trots op. Ik ben net verhuisd en woon hier nog maar een paar weken, maar ik voel me er al helemaal thuis.

Met de app 'room planner' heb ik van tevoren mijn kamer ingericht en gekeken welke kleuren ik mooi vond staan. Een hele handige manier om je kamer niet alleen op papier te zien. Ik shop mijn meubels bijna altijd bij de Ikea. Ook kijk ik graag bij de Karwei of de Kwantum. Mijn accessoires shop ik vooral bij de Hema. De spullen zijn daar super leuk en niet al te duur. Ook shop ik graag bij de Søstrene Grene voor accessoires. Fotolijstjes koop ik altijd bij de Action.

Mijn favoriete accessoires uit mijn kamer zijn mijn planten. Vooral mijn gatenplant, daar ben ik dol op. Die maakt mijn kamer helemaal af en extra gezellig. Het liefst lig ik de hele dag lekker in mijn zachte bed (heerlijk vind ik dat), maar ook zit ik graag op mijn (slaap)bank te relaxen (nou ja, als er in ieder geval geen troep op ligt). Mijn kamer is nog niet helemaal af, er moeten nog foto's en planken opgehangen worden en de plinten missen nog. 
Groetjes Ilse

Show je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 maanden geleden Sleeper4lifestyle

    wauw super mooie kamer! mag je idd trots op zijn!

  1. 1