Lifestyle

Ben jij klein en is je vriend lang? Dan hebben jullie volgens onderzoekers de beste relatie

1

Dat jouw vriend veel langer is dan jij, is niet altijd handig. Je kunt best zonder die nekpijn door het zoenen en het zou fijn zijn als jouw knieën eens niet tegen zijn billen komen als jullie lepeltje-lepeltje willen liggen. Maar verder zijn jullie heel gelukkig met elkaar, want volgens een nieuw onderzoek hebben jullie de beste relatie!

Als je een lange vent aan de haak hebt geslagen, mag je in je handjes knijpen. Volgens een onderzoek uit 2017 met meer dan 8000 deelnemers is er een link tussen het lengteverschil tussen koppels.

Wat blijkt? Lange mannen zijn betrouwbaarder en harde werkers. Dit betekent dat ze ook meer kans hebben om promotie te maken of loonsverhoging te krijgen, wat ook weer bijdraagt aan jouw geluk (hello etentjes om het te vieren!). Bovendien zouden lange mannen blijer in het leven staan, wel zo gezellig om daar je leven mee te delen. Een lange man wordt over het algemeen ook aantrekkelijker gevonden. Hierdoor heeft een lange man meer zelfvertrouwen, en dat maakt hem nóg aantrekkelijker voor ons.

Maar hé, uiteindelijk heeft lengteverschil niet zoveel met jouw liefdesgeluk te maken. Een goede relatie is gebaseerd op vertrouwen, communicatie, affectie en hoeveel jullie van elkaar houden. 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Jolijn

    Dit is zoooo goed om te weten. Mijn crush is dus een kop groter dan mij...

  1. 1