Lifestyle

6 manieren om jouw koffer een metamorfose te geven

YES! Eindelijk zomer en tijd voor een welverdiende vakantie. Met talloze festivals op de planning kijken wij nu al uit naar de zwoele zomeravondjes. Niet te vergeten dat er misschien ook wel een vakantie of stedentrip op de planning staat. Love it! Wij zijn nu al in ons hoofd to-do lijstjes aan het maken voor onze volgende trip. Haal de koffer maar van zolder, wellicht is deze toe aan een metamorfose. Tips nodig? Lees snel verder!

Op vakantie gaan is natuurlijk mega leuk en misschien is de weg er naartoe nog veel leuker. Alle voorpret die je hebt met het klaarleggen van je kleren, het plannen van excursies en inspiratie opslaan voor vakantiefoto’s doet zeker niet onder voor de vakantie zelf. Al is het inpakken van je kleding nog vaak een uitdaging ;-). Iedereen heeft wel een favoriete trolley die overal mee naartoe gaat en dus ook veel te verduren heeft (bedenk maar eens hoe vaak je op je koffer hebt gezeten om ‘m dicht te krijgen). Wellicht is ‘ie toe aan een metamorfose en daar gaan wij van Girlscene je bij helpen.

#1 Sticker er op los
Van kinds af aan was dit al je favoriete bezigheid, het plakken van stickers. Herinner jij je nog die gezellige raamstickers die je van je moeder kreeg voor in de auto? Er bestaan ook stickers om op je koffer te plakken. Yes! Een saaie koffer is verleden tijd en met stickers krijgt hij zeker een boost qua uitstraling. Hier bestel je de meest leuke, bijzondere en grappige stickers speciaal voor jouw koffer. Dit is alvast onze favoriet.

#2 ‘Say my name, say my name’
Hoe leuk is het om je eigen naam of misschien wel een leuke quote op je koffer te zetten. Er bestaan mega leuke letterstickers en er zijn zelfs trolleys te koop inclusief letterstickers, zo is jouw koffer altijd herkenbaar en zeker niet te missen. Naast letter stickers is het ook leuk om creatief te zijn met bijvoorbeeld een leuk stofje, knip deze in de vorm van letters uit en plak ze er met een lijmpistool op.

#3 Gebruik ‘m als canvas
Heb je altijd al een koffer gewild met een foto van je hond of kat erop? Dat kan! En niet alleen je hond of kat, het is namelijk mogelijk om een koffer te bestellen waar een eigen gekozen foto op wordt gedrukt. Zo vind jij altijd je koffer terug en zal niemand ‘m stelen met bijvoorbeeld een gekke foto van je vader erop. 😉 Hier bestel je de koffer.

koffer metamorfose foto

#4 Geef ‘m een likje verf
Hou je van schilderen? Gebruik dan vooral je koffer als canvas en laat je creativiteit erop los. Let wel op dat op bijvoorbeeld een gladde koffer of trolley verf wellicht niet zo goed blijft zitten. Heb je een lederen koffer? Dan is dit helemaal perfect, de verf blijft hier namelijk goed op zitten. In deze video zie je hoe een koffer van binnen en van buiten gerestyled wordt door middel van stof en een likje verf. 

Watch on YouTube

#5 Glitter & glamour
Ben je meer van de glitter en glamour, geen probleem. Met wat glitter uit de knutselzaakjes bij jou in de buurt en een lijmpistool heb jij binnen no-time een glittery koffer. Maak je klaar om anderen te verblinden met jouw fabulous koffer, want dat is zeker wat gaat gebeuren nadat ‘ie een metamorfose heeft ondergaan.

#6 Watervaste stift
À la Mascha van Beautygloss is het natuurlijk ook leuk om gaande weg je koffer te pimpen. Ben jij al op een aantal toffe bestemmingen geweest? Dan schrijf je alvast deze namen op je koffer met een watervaste stift. Werk het elke keer bij als je weer bent afgereisd naar een nieuwe vakantiebestemming. Love it!

In deze vlog zie je hoe Mascha haar koffer versiert met haar trouwlocatie Florence:

Watch on YouTube

Bedankt Marije voor de tip!

Beeld: Unsplash