Films & Series

Jane the Virgin seizoen 5 komt naar Netflix

Jane The Virgin is zo’n serie waarmee je niet kunt stoppen als je eenmaal een aflevering hebt gezien. Alweer een poosje geleden werd helaas de laatste aflevering van het vierde seizoen uitgezonden. Dat betekent dat we al even zonder verse afleveringen zitten, maar gelukkig hebben wij nu heel goed nieuws voor je! Jane the Virgin seizoen 5 komt naar Netflix en dat is sneller dan je denkt.

Jane the Virgin seizoen 5 op 27 september op Netflix

Als echte fan van deze serie kan je weer opgelucht ademhalen. Netflix laat namelijk op hun socialmediakanalen weten dat seizoen vijf naar de streamingdienst komt. “We hebben een boodschap van Michael voor jullie: “SURPRISE!”, schrijft Netflix op Twitter. Vanaf 27 september kunnen we Jane The Virgin eindelijk weer bingen

Jane The Virgin

De serie, die draait om de katholieke Jane, heeft niet alleen veel fans maar ook veel prijzen binnengehaald. Zo won actrice Gina Rodriguez zelfs een Golden Globe voor haar rol! Jane the Virgin draait om Jane Gloriana Villanueva en haar vrienden en familie. Het einde van seizoen vier eindigt met een flinke cliffhanger, waardoor Jane’s wereld compleet veranderd. Jennie Snyder Urman, maker van de serie, had voor ogen dat het vierde seizoen de laatste zou zijn. Maar uiteindelijk vond ze dat er nog genoeg te vertellen was voor een vijfde seizoen. We can’t wait!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress