Celebs

Temptation Island Merijn heeft een nieuwe vriendin en we kennen haar allemaal

Merijn, die twee seizoenen geleden meedeed aan Temptation Island, werd plotseling weer vrijgezel toen zijn vriendin en verleidster Pommeline er vandoor ging met Fabrizio. Maar hij is niet lang eenzaam geweest. De Temptation-kandidaat heeft een nieuwe vriendin! En de dame in kwestie is zeker geen onbekende. 

De relatie tussen Merijn en Pommeline was voor het grote publiek ineens voorbij. Maar achter de schermen rommelde het al langer. De relatie tussen Pommeline en Merijn bleek helemaal niet zo gezellig te zijn. Zo zou Merijn de verleidster regels opgelegd hebben. “Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten…”, biechtte ze onlangs op. Toen viel ze voor de charmes van ‘kleurplaat’ Fabrizio. 

Maar ook Merijn is weer gelukkig in de liefde! Hij maakt zijn nieuwe relatie bekend via Instagram. Zijn nieuwe liefde heet Karlijn. Je kunt haar kennen van The Voice of Holland, waar ze meedeed met haar artiestennaam Karlyn. “Alleen maar aan het winnen,” schrijft Merijn bij het kiekje met zijn nieuwe vriendin. De zangeres is ook in de wolken. “Nog maar een maand samen, maar het voelt al als een jaar. Love you,” laat ze weten. 

Klik hier voor de foto’s van de tortelduifjes.

Karlyn: 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀