Lifestyle

Deze 9 kapsels draag jij met kort haar in de zomer

Meiden die lang haar hebben weten niet hoe lastig het is om wat leuks met je haar te doen. Zij kunnen heel makkelijk een knot of een vlecht indoen. Vooral in de zomer wil jij ook je haar uit je gezicht hebben, maar met jouw korte haar weet je niet wat je moet doen. Je kunt met kort haar heel veel verschillende leuke kapsels maken!

1. Halve knot bovenop

Met halfkort haar kun je net geen goede knot achterop je hoofd maken. Een andere leuke manier om een knot te dragen is om met de helft van je haar bovenop je hoofd een knot te maken.

2. Lage (nette) knot

Je kunt met halfkort haar net aan een strak knotje aan de onderkant van je hoofd maken. Stewardessen dragen vaak zo hun knot omdat het er netjes uitziet, maar dat hoeft niet zo te zijn. Als je de knot hebt gemaakt moet je wat aan de haarplukken bovenop je hoofd trekken om je look wat meer messy te maken.

3. Helft van je haar één kant op
Voor een wilde leuke zomer look kun je de helft van je haar één kant op gooien. Maak je scheiding niet in het midden van je haar maar aan de zijkant. Flip je haar naar ene kant. Zo krijg je meer volume en lijkt het een echt beachy style.

4. Bandana
 
In de zomer staan bandanas super leuk. Je ziet ze de laatste tijd heel veel. Ze zijn in alle kleuren en printen verkrijgbaar. Ze vrolijken je outfit helemaal op. Als je je haar niet vast wilt doen, maar niet wilt dat het in je gezicht hangt kun je makkelijk een bandana om doen.

5. Haarband
Kort haar zomer looks kapselEen andere leuke decoratie in je haar is een haarbandje. Met bloemen of parels erop geeft het je haar weer een zomerse twist. Je kunt haarbandjes in allerlei verschillende soorten krijgen en ze zijn niet duur! Leuk voor in het midden van je losse haren, maar ook als je een staart draagt kun je een haarband erbij combineren.

6. Staart met plukjes

Als je haar net lang genoeg is dat je een staart kan dragen, trek dan wat kleine plukjes haar aan de voorkant uit je staart. Zo is je staart niet zo saai. 

7. Easy half-up:

View post on Instagram
 

8. Strak naar achter
Als je in de ochtend genoeg tijd hebt om je haar te doen is het ook mooi om je haar te steilen. Zorg ervoor dat je haar zo steil als mogelijk is en gooi je haar dan achter je oren. Zo is je haar net een stukje langer en hangt het mooi steil achter je schouders.

9. Beachy waves
Gebruik een krultang met een dik opzetstuk. Zo krijg je grote losse krullen. Schud nadat je je haar hebt gekruld je krullen goed uit of gebruik een sea salt spray voor nog meer volume. Het lijkt dat net alsof je van het strand komt 🙂

Welke haarstijl draag jij het liefst in de zomer?

Beeld: Unsplash.com

Must reads 👀