Series & Films

Deze beelden bewijzen of een geliefd personage uit Riverdale écht dood is

3

Het is vandaag een spannende én verdrietige dag voor Riverdale-fans. De laatste aflevering van het seizoen staat nu op Netflix. Helaas zitten we de komende tijd zonder verse afleveringen, maar je komt er vandaag wél achter of een geliefd personage uit de serie echt dood is. Let op: lees niet verder als je het nog niet wilt weten! 

Heb je de aflevering van vorige week al gezien? Dan heb jij waarschijnlijk net als wij vol afschuw gekeken hoe Jughead in elkaar werd geslagen en hoe FP het lichaam van Jughead wegdroeg. Uiteraard bleven wij na het zien van deze aflevering met honderd vraagtekens achter. Is Jughead écht dood? Even leek het erop van wel (met rouwfoto en grafsteen), maar we hebben goed nieuws! 

In de laatste aflevering van het seizoen (snik!) die vandaag op Netflix is verschenen komen we erachter dat onze geliefde Jughead nog in leven is! Dat bewijzen de beelden hieronder. Betty weet dat echter nog niet en rouwt bij zijn graf... Zo zielig! Of Betty er ooit achterkomt dat Jughead nog leeft, weten we helaas pas als het nieuwe seizoen wordt uitgezonden... 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 8 maanden geleden Lemonjuice

    Jughead leeft gwn nog..

  • 8 maanden geleden LvdM

    Ik adviseer jullie om 10 minuten naar de nieuwe aflevering te kijken

  • 8 maanden geleden Sanne12021996

    Ehm, hebben jullie de aflevering überhaupt wel gezien? Er kloppen namelijk wat dingen niet..

  1. 1