Films & Series

Deze beelden bewijzen of een geliefd personage uit Riverdale écht dood is

Het is vandaag een spannende én verdrietige dag voor Riverdale-fans. De laatste aflevering van het seizoen staat nu op Netflix. Helaas zitten we de komende tijd zonder verse afleveringen, maar je komt er vandaag wél achter of een geliefd personage uit de serie echt dood is. Let op: lees niet verder als je het nog niet wilt weten! 

Heb je de aflevering van vorige week al gezien? Dan heb jij waarschijnlijk net als wij vol afschuw gekeken hoe Jughead in elkaar werd geslagen en hoe FP het lichaam van Jughead wegdroeg. Uiteraard bleven wij na het zien van deze aflevering met honderd vraagtekens achter. Is Jughead écht dood? Even leek het erop van wel (met rouwfoto en grafsteen), maar we hebben goed nieuws! 

In de laatste aflevering van het seizoen (snik!) die vandaag op Netflix is verschenen komen we erachter dat onze geliefde Jughead nog in leven is! Dat bewijzen de beelden hieronder. Betty weet dat echter nog niet en rouwt bij zijn graf… Zo zielig! Of Betty er ooit achterkomt dat Jughead nog leeft, weten we helaas pas als het nieuwe seizoen wordt uitgezonden… 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀