Leuk voor beautylovers: De Beautybox

Beauty door Redactie

Meiden, leuk nieuws! Als jij helemaal gek bent van beautyproducten, dan kun jij je abonneren op de Beautybox. Hiermee ontvang jij als eerste de beste beautyproducten bij je thuis. Zaterdag 24 maart is de eerste Beautybox bezorgd bij de abonnees en door het grote succes is de april-editie alweer uitverkocht! Je kunt je nu al wel inschrijven om er zeker van te zijn dat je de mei-box ontvangt.

De beautybox wordt samengesteld door de kennis te gebruiken van beauty-experts, beautyjournalisten en andere beauty passionista’s. Als jij elke maand een box wilt ontvangen, dan kun je je hier abonneren. Je krijgt dan elke maand een mix van verschillende cosmetica miniaturen – minimaal vijf – van topmerken thuisgestuurd. Op de website kan je je beautyprofiel invullen zodat je producten ontvangt die bij je passen (handig!). Het kost € 12,50 per maand. De Beautybox is maandelijks opzegbaar, dus je kunt de box uitproberen zonder dat je ergens aan vastzit of je kunt de box cadeau doen aan een vriendin!

Doordat je zoveel producten kunt testen, hoef je nooit meer mislukte aankopen te doen op het gebied van beauty. Als het product wel bevalt, kun je het via de website fullsize bestellen.

beautybox

De beautybox van maart bestond uit drie full size producten: multi-fruit cleanser van EmerginC, mascara van LOOkX en nagellak van TRIND. Ook zaten er luxe samples tussen van Orofluido, Swarovski, Thalgo en Collin Resultime.

Door de beautybox ben je altijd op de hoogte van de laatste beautytrends. Je kunt testen en reviews delen met andere beautyliefhebbers via het Beautybox platform. En je krijgt dus elke maand minimaal vijf beautyproducten van topmerken thuisbezorgd.

Extra leuk: wij mogen een box van de maart-editie weggeven! Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze box moet winnen en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaresse van deze Beautybox!

Door de redactie