News

YAS: Hier kun je logeren tussen de alpaca's

Schattig, fluffy en een super hoog 'ahhhh-gehalte'. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: We love alpaca's en dat steken wij niet onder stoelen of banken. Wij sprongen een gat in de lucht toen wij lazen dat je daadwerkelijk tussen de alpaca's kunt logeren. Oké, niet letterlijk natuurlijk, maar op de alpacaboerderij. Wakker worden tussen de alpaca's. Hoe leuk is dat?

Slapen tussen de alpaca's
Ben jij net als ons laaiend enthousiast geworden? Dan moet jij absoluut eens een bezoekje brengen aan Alpacaboerderij Alpaca IJsseldelta. Hier knuffel of wandel je niet alleen dagelijks met je lievelingsdier, maar is er ook een mogelijkheid om te blijven slapen. Hoe leuk! Een romantisch (en super origineel) weekend met je vriendje, of lekker de hele dag met vriendinnen deze pluizige beestjes knuffelen. 

alpaca logeren vakantie

Prijzen
Voor nog geen €70 per nacht slapen jullie al met z'n tweeën tussen de alpaca's. IJsseldelta wil wel een minimum verblijf van twee nachten, maar dat lijkt ons natuurlijk geen probleem ;-). Kijk snel of er nog een plekje vrij is.

Bron: Alpaca IJsseldelta | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook