Beauty

Kaviaar nagels

Aan de lopende band komen er nieuwe trends voorbij op het gebied van nagels. Cracknagels, multicolour nagels en hele schilderijtjes op je nagels. Elke keer staan we weer versteld over de mogelijkheden die nagellak te  bieden heeft. En ja, het is weer zo ver: er is wéér iets nieuws 'de kaviaar nagels'. Wij zijn erg benieuwd hoe je de nagellak afhaalt, maar het eindresultaat laat zien dat het zeker de moeite waard is!

kaviaar nagels

kaviaar nagels

kaviaar nagels

Deze fashionable nails werden voor het eerst gespot tijdens de ‘Ushnie et Ochs' show van de herfst van 2011. Binnenkort is er al een do it yourself kit verkrijgbaar om helemaal zelf je kaviaarnagels te maken. Dit is echter alleen in de Sephora in Amerika. Wij weten nog niet wanneer je het ook hier in de Sephora-afdeling in de V&D kunt aanschaffen, maar we hebben gelukkig ook een DIY tutorial gevonden.

 

Voor de creatieve ladies die beschikken over een vaste hand. Eigenlijk houd je je nagels in een bakje met minikraaltjes nadat je je nagels hebt gelakt. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat andere make-up merken Sephora in Nederland nog voor zijn ook. Keep you posted!

kaviaar nagels

kaviaar nagels

kaviaar nagels

Wat vind jij van deze nieuwe nagellak trend?

Bron beeld: tumblr, weheartit

Door Annick

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved