Real life

Girls Issues: ‘later stuurde hij mij een appje en zei dat hij liever vrienden wilde blijven’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die die niet weet hoe ze haar crush meevraagt naar het gala.

Heey Girlscene!

Een jaar geleden was ik erg verliefd op een jongen, maar hij had toen al een vriendin. Ik hoopte op een kans en wachtte het af. Op een gegeven moment ging het uit met zijn huidige vriendin en hebben we wat afgesproken. Ik was op dat moment nog erg verliefd op hem. Een paar dagen later stuurde hij mij een appje en zei dat hij liever vrienden wilde blijven. Ik was het eigenlijk niet met hem eens, maar zei alsnog dat ik het goed vond. We zijn nu nog wel vrienden en gaan goed met elkaar om, hij is namelijk ook een klasgenoot van mij.
We zijn inmiddels bijna een jaar verder en ik ben helemaal over hem heen. Ik vind op het moment een andere klasgenoot leuk. Gala komt er bijna aan en ik wil eigenlijk vragen of hij met mij mee wilt als introducé. Het enige probleem is dat de jongen die ik op dit moment leuk vind, erg goed bevriend is met mijn vorige crush. Ik vind het spannend om te vragen en weet ook niet of hij wel hetzelfde voor mij voelt. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Hebben jullie advies voor mij?

xxx Pineapple

Hi anoniem,

Allereerst wat jammer dat het niets is geworden met je eerste crush. Gelukkig ben je er overheen gekomen en heb je een andere leuke jongen ontmoet. Elk meisje is wel eens onzeker als het gaat over jongens en dit is helemaal niet erg! Twijfel niet en stap vooral op ‘m af, dit vinden jongens vaak zelfs sexy. Trek het je ook vooral niet aan dat beide jongens bevriend zijn met elkaar, crush nummer één wilde alleen vrienden blijven. Geen reden voor hem om jaloers of iets dergelijks te zijn. 😉 Grijp je kans, en vraag je huidige crush mee naar het gala. Je hebt maar een keer gala, dus maak er het beste van. En stel hij wilt niet mee, dan heb je altijd nog je vriendinnen waarmee jouw gala onvergetelijk wordt.

Liefs, Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock