Winnen

WIN: 3x2 concertkaarten voor Demi Lovato

[AFGELOPEN] Ben jij groot fan van Demi Lovato? Dan is het je vast niet ontgaan dat miss Lovato binnenkort in ons kikkerlandje optreedt. Ze geeft niet één, maar zelfs twee shows. Op 18 en 19 juni gaat het dak eraf bij AFAS live, want dan staat Demi met de Tell Me You Love Me Tour in Amsterdam. Zing jij haar nummers al mee vanaf Disney Channel-film CampRock? Dan is dit je kans om twee kaarten te winnen voor haar concert.

Tickets Demi Lovato concert
Ben jij groot fan van Demi Lovato, maar heb jij nog geen tickets weten te bemachtigen voor één van haar Tell Me You Love Me Tour-concerten in Amsterdam? Lucky you. JBL geeft namelijk 3x2 kaarten weg voor haar show en jij kunt ze kaartjes winnen. Good to know: meedoen is echt super simpel. Lees snel verder om te kijken hoe jij kans maakt.

Dit moet je doen
Wil jij kans maken op een van de setjes kaarten voor het concert van Demi Lovato? Doe dan nu mee via deze link. Je hoeft hier alleen je gegevens achter te laten en wie weet sta jij dan over een maandje wel te swingen tijdens het concert van Demi Lovato. Woehoe!

Demi Lovato

 

via GIPHY

*Deze winactie is in samenwerking met JBL tot stand gekomen.

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook