Essence lanceert parfumlijn

Beauty door Redactie

Vanaf juni vind je in het schap van Essence een geurenlijn, met zes compleet nieuwe geuren die je aanpast aan je stemming. Feel 'like a walk in the summer rain'? Of meer 'like a trip to New York'? Essence heeft voor iedere stemming een perfect passende geur. En natuurlijk zijn de geuren zoals we van Essence gewend zijn, héél erg betaalbaar.

Like a first day in spring

essence

Perfect voor zo'n eerste lentedag, met de zonnestralen die je huid verwarmen. Een fruitige, bloemrijke en stralende geur met energie. Met onder andere een topnoot als ananas, sinaasappelsap en mandarijn. hartnoten met van bramen en roos en een basisnoten van musk en vanille.

Like a girls night out

essence

Haal dat heerlijke gevoel van een fijne "Girls night out" terug met deze geur. Fruitig, opwindend en sprankelend. Met topnoten van onder andere gele mandarijn en goji bes. Hartnoten van roos, perzik en mandarijnbloesem en de basisnoot is met onder andere vanille en musk.

Like a new love

essence

Like a new love, vlinders in je buik, verliefd zijn. Deze geur is romantisch en eigentijds. Met onder andere een topnoot van mandarijn, grapefruit en peper. Een hartnoot van pioenroos, hyacint, roos en perzik en basisnoten van koffie, chocolade, vanile en musk.

Like a trip to NY

essence

Opwindend en up-tempo, net als New York. Deze geur is vrolijk, fruitig en helemaal New York. Met topnoten van grapefruit en cranberry een hartnoot van onder andere roosen een basisnoot van cederhout, wit hout en amber.

Like a walk in the summer rain

essence

Die geur van een regenbui midden in de zomer. Een bloemrijke, heldere watergeur die bruist van positieve energie. Met topnoten van citroen, sinaasappel en watermeloen. Hartnoot van marine, lelietje-van-dalen en fresia. En de basisnoot is een mix mos, cederhout en musk.

Like a day in a candy shop

essence

Wie houdt er niet van snoepwinkels? Met deze geur lijkt het net alsof je de hele dag in een snoepwinkel bent. Zoet. Met topnoot van perzik en orchidee, hartnoot van lelie en jasmijn en basisnoot van vanille, tonkaboon en zachte musk.

De geuren zijn vanaf juni te koop via de normale essence verkoopadressen (kruidvat en trekpleister). Alle geuren komen in twee formaten, de 50ml fles en de 10ml tasverstuiver. Zoals we al zeiden zijn de prijzen heel erg "essence". Voor de 50ml fles betaal je €6,99 en de kleine tasverstuiver kost slechts €2,99.

Oh en voor de geuren 'Like a first day in spring' en 'Like a walk in the summer rain' moet je snel zijn, deze zijn alleen in juni en juli te koop!

Welke essence geur lijkt jouw het lekkerst?

Door Annemerel