Persoonlijke huidverzorging van Etat Pur

Beauty door Redactie

Gisteren bezocht Girlscene's Esmée de presentatie van het nieuwe huidverzorgingsmerk Etat Pur. Wéér een nieuw merk horen we je denken. Maar toch zijn wij super enthousiast geworden! Want wat dacht je van een betaalbare huidverzorgingslijn met alleen pure, natuurlijke ingrediënten? We leggen het je uit!

etat pur

Het merk biedt twee verschillende lijnen producten:
Pure Actieve stoffen (A+)
Optimaal gedoseerde stoffen die huidproblemen behandelen.
Biomimetische skincare producten (B+)
Dagelijkse huidverzorging die de natuurlijke biologische balans van je huid respecteert.

Als je bijvoorbeeld last hebt van roodheid in je huid, kun je als actieve stof eerst Enoxolone 280 gebruiken en vervolgens je dagelijkse verzorging uit de B+ lijn.

Wat is er zo bijzonder aan deze twee lijnen? De persoonlijke combinatie van de twee lijnen. Als je de huidtest op internet doet krijg je de behoeften van je huid te zien in een persoonlijk advies. Van deze stoffen (en dus oplossingen) zijn er wel veertig! Voor iedereen is er dus een uniek huidverzorgingsadvies.

etatpur

De producten van Etat Pur worden niet op dieren getest en bevatten geen parabenen, minerale oliën of synthetische kleurstoffen. Ook wordt er alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit Biomimetische skincare producten.In vergelijking met de kwaliteit, hebben de producten van Etat Pur een super fijne prijs. De gemiddelde verkoopprijs ligt op € 10,- en er zijn geen producten duurder dan € 20,-.

etatpur
Esmée deed de test!

etatpur
Je krijgt een selectie producten die voor jouw huid geschikt zijn.

etatpurVervolgens kun je zelf de producten kiezen die jou het fijnst lijken!

Ben je benieuwd welke producten voor jouw huid geschikt zijn? Doe dan de test op www.etatpur.nl! Het is uiteraard mogelijk om een sample van jouw advies aan te vragen.

Heb jij last van een huidprobleem?

Door Esmée