News

YES: Er bestaat nu Twister HEMA editie en het is geniaal

Ben jij dol op het spelen van spelletjes? Super fanatiek? En een beetje lenig? Dan moet jij dit nieuwe spel van HEMA in huis hebben. We kennen allemaal nog wel het spel Twister, waarbij je je handen en voeten op gekleurde rondjes moest plaatsen, totdat je uit balans raakt en valt. HEMA introduceert een nieuwe versie met tompoucen, rookworsten en stroopwafels and you’re gonna love it.

HEMA twister
Tegen een potje 30 seconds zeggen wij geen nee en ook van een spelletje Monopoly zijn wij niet vies. Gezellig met je ouders of een avond met vrienden. HEMA lanceert nu een nieuw spel gebaseerd op het oude vertrouwde Twister en wij zijn groot fan. Dit is namelijk niet de Twister zoals je gewend bent met gekleurde rondjes. Nee, deze Twister heeft stroopwafels, tompoucen en rookworsten. Hoe leuk! Dat wordt dus straks ‘Rechterhand op rookworst’ en ‘Linkervoet op stroopwafel’. Dat wordt gegarandeerd een avond lachen, gieren brullen.

Verkrijgbaarheid

Het spel ligt binnenkort in de winkel of shop het alvast online. Het fijne is dat dit spel ook nog eens een heerlijk HEMA prijsje heeft. Het spel haal je al in huis voor nog geen €10.

hema twister spel

Beeld: HEMA

Must reads 👀