De beautyblog van... Manon

Beauty door Redactie

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van...´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen super veel inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van...! Deze eerste editie besteden wij aan Manon van Todaysbeauty.

de beautyblog van

Manon is twintig jaar en is vorig jaar in de zomer begonnen met Todaysbeauty. Ze had al eerder een blog en wilde graag weer beginnen met bloggen. Het is volgens haar een perfecte uitlaatklep. Ze schrijft onder andere over budget producten (bijv. Catrice & Essence), maar ook over high-end producten. Ze schrijft reviews, heeft dagelijks leuke winacties op haar blog en ze schrijf ook veel DIY's, tips & tricks, en fijne beauty recepten! Ook schrijft ze artikelen over mode, erg leuke inspiratie posts met de laatste trends van het moment!

de beautyblog van

Beschrijf jouw make-up stijl.
Mijn make-up stijl is heel divers. Ik draag eigenlijk alleen waar ik me goed bij voel. De ene dag draag ik alleen een beetje mascara en foundation, de andere dag heb ik zin om het heel anders aan te pakken en grijp ik naar mijn oogschaduws. Wel houd ik het altijd neutraal, je ziet mij dus niet zo gauw over straat lopen met felgekleurde oogschaduws. Ik houd echt van een subtiele smokey eye, nude lippen, en een peachy blush!

de beautyblog van

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Ik bestelde via eBay de Maybelline Color Tattoo in de kleur Bold Gold. Deze is nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel razend populair op Youtube! Ik moest hem hebben, en ik ben er ontzettend blij mee! Absoluut geen miskoop dus.

de beautyblog van

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik ben dit hele weekend bij mijn vriend, dus mijn beautycase zit niet zo heel erg vol (aangezien hij niet van veel make-up houdt). Ik heb alleen een minerale foundation mee, mascara, bronzer, wimperkruller, vaseline, wenkbrauwpoeder, een bruin oogpotlood, en that's it!

de beautyblog van

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ik heb echt maar 10 minuutjes nodig and i'm ready to go! Vroeger kon ik echt een half uur bezig zijn met mijn make-up, maar nu kwak ik het er gewoon snel op en klaar ben ik. Soms red ik het zelfs in 5 minuten!

de beautyblog van

Wat is je favoriete beautymerk?
Da's een lastige! Ik heb heel veel favoriete merken, maar als ik echt moest kiezen tussen een van hen, dan is het toch echt wel Catrice. Ik heb door het beautymerk Catrice gemerkt dat make-up niet altijd duur hoeft te zijn. Zo is mijn favoriete foundation allertijden van Catrice, de oogschaduws zijn super fijn en ze hebben vaak erg leuke Limited Editions!

Wat is jouw top drie beautyproducten?
MAC Blot Powder, NARS Orgasm blush, en de Catrice Infinite Matt Foundation. Mijn drie holy grail producten!

de beautyblog van

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Vaak komt mijn inspiratie van dingen die ik zie, lees, hoor of meemaak. De meeste dingen schieten me vaak gewoon te binnen en daar wil ik dan meteen wat over schrijven. Het leukste is natuurlijk als ik iets koop en daar meteen enthousiast over kan gaan schrijven.

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Een groot voorbeeld van mij op beautygebied is toch wel Mascha van Beautygloss. Door haar ben ik eigenlijk gaan bloggen, dit ook omdat zij een van de eerste beautybloggers is in ons land. Ook zijn er nog wat buitenlandse bloggers die voor mij grote voorbeelden zijn, en natuurlijk ook een aantal Youtube guru's die mij inspireren (o.a. De pixiwoo zusjes!)

de beautyblog van

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik wil zoooo graag het Urban Decay Naked 2 Palette. Ik heb het Naked 1 Palette wel, maar de kleuren van het Naked 2 Palette spreken mij toch wat meer aan! Deze palettes zijn echt musthaves op beautygebied, en ook gewoon perfect voor dagelijks gebruik.

Wat vind jij van Todaysbeauty?

Door Annick