Beauty

Verwen jezelf met Beautybox!

Misschien heb jij hem bij ons, op de blog van een beautylover of op Twitter al voorbij zien komen: de Beautybox! De lucky girls met een abonnement op Beautybox worden namelijk iedere maand verwend met de nieuwste luxe miniaturen én soms full-size beautyproducten. Leuk voor jezelf of om je moeder cadeau te doen!

beautybox

Beautybox is er pas sinds maart dit jaar. Maar tot nu toe is de box zo populair dat iedere editie al is uitverkocht. Ook de mei-editie. Hoe dat kan? Beautybox houdt de oplages exclusief, zodat de kwaliteit van de producten hoog blijft. Maar niet getreurd, je kunt je natuurlijk nu alvast aanmelden voor de juni-editie.

beautyboxInhoud
Op bovenstaande afbeelding zie je wat er in de april-box zat! Dat was:

- Decleor Experience de l’age of – Hydra Floral set. Full-size prijzen variëren van € 38,50 – €88,50

- PUPA Milano lipstick New Chic Forever 10th Anniversary. Full-size product t.w.v.  €18,50

- La Mer – The Reparative Bodylotion. Full-size prijs: € 110 / 200ml

- Drs. Hans Schreuder HPO – Morning Cream. Fullsize product t.w.v. € 29,50

- Gliss Kur – Direct Care Mousse. Full-size product t.w.v. € 7,49

- Skin-Smart huidverzorgende thee – Tea Forté (3 zakjes). Full-size product is een box van 16 zakjes voor € 7,50

Gouden wikkel
Sinds vorige maand heeft Beautybox het "Gouden-Wikkel" concept gelanceerd. Dit houdt in dat op terugkerende basis een aantal leden wordt verrast met de full-size variant van één van de meest exclusieve product-miniaturen in de box. In april was dat de La Mer Reparative Bodylotion.

beautybox

Voor € 12,50 per maand krijg jij maandelijks een volle Beautybox met minimaal vijf beautyproducten thuisgestuurd. De producten worden uitgezocht door beautyjournalisten, trendwatchers en experts uit de industrie. Heb je nog geen moederdagcadeau? Dan is de juni-editie misschien een goed idee, je kunt hem namelijk per maand opzeggen. Maar wees er wel op tijd bij, want voor je het weet is de box weer uitverkocht!

Ben jij al Beautybox-abonnee?

Door Redactie

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved