De beautyblog van... Roxanne

Beauty door Redactie

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van...´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: De beautyblog van...! Deze eerste week besteden we aandacht aan Roxanne van loveroxanne.

beautyblog van roxanne

"Mijn naam is Roxanne. Ik ben achttien jaar en dit is mijn blog. Het hoofdonderwerp op mijn blog is beauty, omdat ik niet genoeg kan krijgen van make-upjes, mascara's, lippenstiften, nagellakjes en ga zo maar door. Ik moet mezelf tegenhouden om niet de winkels in te rennen en alles leeg te kopen."

beautyblog van roxanne

"Vriendinnen werden er na een tijdje gek van, maar als ze een feestje hadden of op zoek waren naar een speciaal product, wisten ze mij wel te vinden! Ze zijn heel blij dat ik een overvolle kast heb vol met beautyproducten en ik precies weet wat wel en niet goed is. Dus vandaar dat ik dacht: 'Daar moest ik wat mee doen'! Daarom ben ik een half haar geleden een beautyblog gestart."

beautyblog van roxanne

"Al vanaf jongs af aan ben ik aan het experimenteren met make-up. Uren voor de spiegel zitten en alles opschrijven hoe ik het gemaakt had en met welke producten. Ik vond het geweldig en hoe ouder ik werd, hoe leuker ik het vond. Ik word 's ochtends wakker en word helemaal happy als ik me mag opmaken. Ik ben er elke dag wel zo'n half uur à drie kwartier mee bezig. Soms vergeet ik de tijd en moet ik met andere dingen haasten, maar ik ga de deur niet uit als mijn make-up niet goed zit."

beautyblog van roxanne

"Mijn make-up stijl is elke dag anders en bestaat vooral uit bruine en roze tinten. Ik hou er van om te experimenteren met eyeliners. Ook besteed ik altijd veel aandacht aan mijn wenkbrauwen, omdat ik vind dat die even belangrijk zijn als mijn ogen. Al jaren ben ik op zoek naar de perfecte foundation en met die zoektocht ben ik nog steeds bezig. Maar waar ik vooral op doel is hoe je make-up mooi kunt dragen zonder dat iemand het kan zien. Een no go vind ik dan ook een geplamuurd gezicht. Make-up kan echt het mooiste in je naar boven halen, maar als je niet weet hoe je het moet gebruiken kan het ook averechts werken."

beautyblog van roxanne

"Een beautycase heb ik eigenlijk niet, omdat het zo veel is past het gewoon niet. Al mijn make-up ligt in een kast netjes geordend en de producten die ik dagelijks gebruik liggen in de badkamer of zitten in mijn on-the-go etui in mijn tas. Een top drie maken is dan ook onwijs moeilijk als je zoveel hebt, maar stipt op één staat toch echt wel mijn MAC prep transparant powder. Ik ben echt dol op MAC! Het is aan de dure kant maar alleen voor MAC heb ik het ervoor over, omdat dat het enige beautymerk is dat zich echt aan zijn woord houdt. Verder ben ik dol op budgetproducten van Catrice en Max Factor gebruik ik ook erg vaak! Wat ik graag nog wel zou willen hebben, is naked palette van Urban Decay. Naked palette 2 heb ik wel en die gebruik ik echt heel vaak."

beautyblog van roxanne

"Beautybloggers zijn er in overvloed en om er bovenuit te steken is onwijs moeilijk. Ik schrijf ook over fashion, maar dat is niet mijn sterkste kant. Hoewel ik misschien een handje vol lezers heb, vind ik het onwijs leuk om te doen en om alle reacties te lezen. Mijn grootste voorbeeld is dan ook Vera van Veracamilla.nl. Ze is niet zoals alle anderen en dat vind ik onwijs leuk aan haar. Maar ook Annemerel.com vind ik heel inspirerend, en dan vooral de manier hoe ze schrijft. Zij zijn klein begonnen en zijn uitgegroeid tot een van de grootste. En dat is iets waar ik nu alleen nog maar van durf te dromen!"

beautyblog van roxanne

Wat vind jij van de beautyblog van Roxanne?

Door Roxanne