Celebs

Enzo Knol slachtoffer van lugubere grap

Er was iets vreemds aan de hand met Enzo Knol. Het Instagram-account van de vlogger wordt overspoeld met ‘RIP’-reacties. Fans raakten volledig in paniek. Is hun favoriete YouTuber overleden?! Al gauw bleek er iets anders aan de hand te zijn. Enzo is slachtoffer van een lugubere grap…

Grote paniek onder de fans van Enzo. De razendpopulaire vlogger zou zijn omgekomen door een aanrijding met een dronken bestuurder. Het verhaal ging als een lopend vuurtje. Fans betuigden massaal hun steun onder de Instagramfoto’s van Enzo. “Ik wil niet dat hij doodgaat, hij is veel te jong om dood te gaan,” schrijft een geschokte fan. 

Broodje aap
Gelukkig het vreselijke verhaal over de dood van Enzo niet waar. De lugubere grap is begonnen bij een Instagram-account met de naam ‘Broodje.malaria’ met meer dan 80.000 volgers. Via Instagram Stories riep het account op om ‘RIP’ onder de laatste post van Enzo te plaatsen. Dat deden volgers massaal en daardoor dachten veel fans dat de vlogger echt is overleden. Inmidddels is het voor veel fans duidelijk dat Enzo gewoon nog leeft. Trap dus niet zomaar in zulke berichten!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀