News

Wait what!? Deborah en Tim waren vóór Temptation Island al uit elkaar

Even was het stil rond Temptation Island’s Tim en Deborah, maar nu het einde van Temptation Island doet Deborah een boekje open over haar inmiddels ex-liefde Tim. Wat blijkt? Tim en Deborah hadden helemaal geen relatie meer toen ze begonnen aan hun Temptation Island avontuur. Lees hier alle details.

Tim en Deborah waren al uit elkaar voor Temptation Island 2018
Gisteren schreven we nog over het feit dat Tim Deborah terug wil, tegelijkertijd kwam er naar buiten dat Mister Timtation himself relatieadvies gaat geven. Uh, ok? Nu blijkt dat Tim en Deborah helemaal geen relatie meer hadden voordat ze naar Temptation Island gingen. Het houdt niet op…

Tim wil Deborah terug
Deborah vertelt in een interview met het Belgische roddelblad Dag allemaal dat de twee in België al uit elkaar zijn gegaan, dus voor het programma begon. ‘Drie maanden voor de start van het programma besloten we er een punt achter te zetten’ vertelt Deborah. Ze hadden zelfs hun woning opgezegd en gingen weer thuis wonen. Toch kwamen ze weer bij elkaar terecht. Deborah vertelt: ‘Toen ik Tim na twee maanden nog eens tegenkwam, verklaarde hij me z’n liefde, zei hij hoe hard hij me miste en vroeg of hij een nieuwe kans kon krijgen. Ik ging er niet meteen op in, maar gaandeweg voelde ik me weer aangetrokken tot hem. En toen kwam Tim met dat domme idee van Temptation Island…’ In het vliegtuig richting Thailand bloeide de liefde weer op tussen de twee en was het ‘weer aan’, maar woonden niet meer samen.

Beeld: RTL | Bron: Telegraaf, Dag allemaal

Must reads 👀