News

YES! Hier kun je samen met je hond naar de film

Doe jij het liefst ook alles samen met je hond? Wandelen, spelen in het park of zwemmen in de zee, we zijn dol op onze harige vriend. Helaas kun jij je trouwe viervoeter niet overal mee naar toenemen en moet je ‘m soms even (met pijn in je hart) thuis achterlaten. Tot nu! Een bioscoop in Breda organiseert namelijk een dag waarop jij samen met je hond naar binnen mag, lees hier hoe je er bij kunt zijn.

Naar de bioscoop met je hond
Zet 18 mei maar vast in je agenda, want dit is dé dag dat jij met je hond naar de film kunt. Chassé Cinema in Breda opent namelijk op deze dag haar deuren voor jou én je hond. Er draait op deze dag namelijk een speciale voorstelling van de film Isle of Dogs, perfect om te kijken met je lievelingshuisdier dus.

Watch on YouTube

De bioscoopzaal wordt uiteraard aangepast voor onze honden. Zo wordt het geluid iets zachter gezet, laten ze het licht een beetje aan en staan er drinkbakken in de zaal. Deze bioscoop in Breda is niet de eerste bioscoop die dit doet, in New York en San Fransisco doen ze dit vaker. Wij hopen dat meer bioscopen dit binnenkort introduceren.

Beeld: iStock | Bron: bndestem.nl