Series & Films

Zo ziet de stem achter Hamtaro er in het echt uit

Nu smul je van Temptation Island en ben je verslaafd aan Riverdale, maar vroeger bleef je thuis voor Hamtaro. De tekenserie over het leven van een hamster en zijn hamstervrienden was razendpopulair op de zender Jetix (wie kent het nog?!). Zeker weten dat je door Hamtaro zelf ook een hamster wilde! Maar wie is eigenlijk het gezicht achter het schattige hamstertje? Klik verder en je komt erachter... 

Hamtaro komt oorspronkelijk uit Japan en is geïllustreerd door Ritsuko Kawai. Vanaf 2000 werd de anime-serie uitgezonden in Nederland. Het verhaal gaat over de kleine goudhamster van Laura Haruna (Hiroko Haruna in het Japanse origineel), genaamd Hamtaro. Hij gaat vaak samen met zijn andere hamstervriendjes, de Ham-Hams, op pad om de mensenwereld te ontdekken. De Ham-Hams verzamelen zich in een speciaal clubhuis gebouwd door Boss (Taisho). Wie denkt dat het leven van een hamster saai is heeft het heel erg mis ;-). 

Kun jij nog meezingen met het intro van Hamtaro? 

Maar wie is het gezicht achter Hamtaro? De stem van het kleine hamstertje wordt ingesproken door Melise de Winter. De Leuk weetje: Melise sprak ook de stem van Shin Chan in! Ook heeft ze stemmen voor Totally Spies, My Little Pony en Pokémon ingesproken. Hieronder zie je hoe Melise eruitziet én hoe ze te werk gaat met het inspreken van de stemmen. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook