Word abonnee van Beautybox!

Beauty door Redactie

Misschien heb jij hem bij ons, op de blog van een beautylover of op Twitter al voorbij zien komen: de Beautybox! De lucky girls met een abonnement op Beautybox worden namelijk iedere maand verwend met de nieuwste luxe miniaturen én soms full-size beautyproducten. Leuk voor jezelf of om je moeder cadeau te doen!

beautybox

Kort geleden kwam de beautybox van mei uit en dat was weer een (beauty)feestje. De editie was helemaal geïnspireerd door het voorjaar. Wat je in de beautybox kon vinden? Hele uiteenlopende producten, zowel aan het lichaam als aan het gezicht werd gedacht. En er werden zowel verzorgende als make-up producten gevonden in de boxen.

Het was dus een box vol heerlijke verwennerijen. Jij kunt ook lid worden van de beautybox en iedere maand zo’n box ontvangen. Hier kun je je aanmelden voor € 12,50 per maand en dan ontvang je maandelijks de box met minimaal vijf beautyproducten. Wees er snel bij, want de juni-editie van Beautybox is inmiddels alweer uitverkocht! Je kan je dus inschrijven voor de juli-editie.

Met deze editie heeft het team van Beautybox zich laten inspireren door het voorjaar, je mag weer gezien worden en dat gaat zeker lukken met deze box.

beautybox

beautybox

De exacte inhoud van de Beautybox van mei?
- LOOkX – Lip Pencil, full size voor € 17,35
- Dermalogica – een product uit de lijn Clean Start, full size prijs tussen € 15,90 en € 22,90
- Gamila Secret – Cleansing bar, full size voor  € 23,95
- Schwarzkopf – Conditioner en Shampoo, full size voor € 13,00
- Sans Soucis - Rich Body Milk, full size voor € 29,95
- Eylure – Katy Perry Lashes, full size voor € 7,99
- Sugarpill – Chromalust Loose Eyeshadow, full size voor € 11,99

beautybox 

beautybox

Wat vind jij van de beautybox? En heb jij al een abonnement?

Door de redactie