News

ALIX the label opent een pop up store én je kunt kaarten winnen voor Coachella(!) 2019

De grootste artiesten, modellen en bekendheden zijn te vinden op het Amerikaanse festival. Dit is hét moment om te shinen in de meest fashionable items van dit moment. ALIX the label besloot dit groots uit te pakken en de nieuwste ‘young, wild and free’ kledingstukken te tonen op het festival waarop de collectie geïnspireerd is: Coachella. Om jou ook de kans te geven om naar Coachella 2019 te gaan ín de nieuwste collectie, opent ALIX te label een pop up store in Amsterdam met verschillende prijzen. Tell me more!

Het is je vast en zeker niet ontgaan, maar Coachella was weer hot en happening afgelopen weekend… mét een groots optreden van Queen B. Het meest modieuze festival der festivals ging van start op zaterdag 14 april en dit was het perfecte moment voor ALIX the label voor het lanceren van de nieuwe festivalcollectie: Festival Chapter. Dit deed het merk niet alleen: influencers zoals Anna Nooshin, Maan, Claartje Rose, Stephsa, Vivian Hoorn en Danie Bles straalde op het festival in de nieuwste outfits.

Pop up store
De nieuwste festivalcollectie is online al verkrijgbaar via alixthelabel.com, maar vanaf zaterdag 21 april ook voor één dag in de ALIX’ pop up store in de Negen straatjes in Amsterdam. Aanmelden? Dat kan hier! In Nederland gaat het festivalseizoen ook van start, mega leuk om hier tussen 10:00 en 17:00 uur een Coachella geïnspireerde look te scoren.

WIN: twee kaarten voor Coachella 2019
Op de dag van de pop up store worden er tevens verschillende prijzen weggegeven. Meedoen is heel simpel, zodra je een item uit de Festival Chapter collectie hebt gescoord is het mogelijk om aan een bingomolen te draaien… met als hoofdprijs twee kaarten voor Coachella(!) 2019. Yes!

Bron: ALIX the label | Beeld: ALIX the label

Must reads 👀