News

Deze jongen lijkt als twee druppels water op Channing Tatum

We kennen Channing Tatum allemaal van Step Up en uiteraard onze favoriet Magic Mike. Helaas was dit maar een film en is de kans zeer klein dat we Channing zo tegen het lijf lopen. Wat blijkt? Channing Tatum heeft een dubbelganger en heeft als bijnaam ‘Magic Men’ en dat is niet voor niets kunnen we je vertellen ;-).

Magic Mike
Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? We houden jullie niet langer in spanning. Het gaat namelijk om de 27-jarige Will Parfitt a.k.a. de Australische Magic Mike. Magic Mike is het karakter uit de gelijknamige film en gaat over een stripper die gespeeld wordt door Channing Tatum. Will Parfitt lijkt niet alleen (als twee druppels water) op Channing Tatum, maar gaat in real life  ook door het leven als Magic Mike en is er aardig goed in. OMG!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Zijn carrière startte tijdens een reis, hij was gewoon aan het genieten en feesten in Australië. Tijdens het partyen ontmoette hij een clubpromoter en hij noemde hem voor de grap ‘Channing’. Vanaf dat moment is zijn carrière als ‘Magic Men’ begonnen. Inmiddels woont de Engelse Will al drie jaar in Melbourne en gaat hij door het leven als een echte Magic Mike als we zijn Instagram mogen geloven.

Oké, nog ééntje dan…

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press | Bron: Pretty52

Must reads 👀