Lifestyle

Heftig verhaal: ‘Ik werd mishandeld en misbruikt door mijn vriendje’

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen in het leven. Helaas maak je soms ook minder leuke dingen mee. Want vervelende en heftige dingen horen jammer genoeg ook bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer: een meisje dat werd mishandeld en misbruikt door haar vriendje.

Het begon allemaal toen ik bijna 13 jaar oud was. Ik zat op Hyves en ik verveelde mij. Ik besloot de neef van mijn beste vriend een berichtje te sturen. Het was heel gezellig en we besloten een keertje af te spreken. Alles voelde goed: na een aantal dagen kregen we verkering. In het begin ging alles goed tussen ons, tot het moment dat hij me begon te slaan. Ik dacht dat dit normaal was, omdat dat wel vaker voorkomt in relaties. Maar hij sloeg me steeds vaker en na een tijdje begon hij me zelfs te dwingen tot seksuele handelingen. Hij was 16 en ik was inmiddels 14. Ik durfde geen nee te zeggen, omdat hij mij bedreigde met de dood. Ik wilde hem tegenhouden, maar was ook heel erg bang. Ik wist niet meer wat ik moest doen…

De ellende bleef doorgaan. Hij sloeg mij op een gegeven moment zelfs waar zijn familie bij was. Een keer kregen we ruzie waarna hij me bij mijn keel greep. Hij vertelde me dat hij me zou vermoorden als ik het uitmaakte. Aan de ene kant geloofde ik hem niet en dacht ik dat het alleen maar stoere woorden waren, maar op zo’n moment ben je echt bang. Ik heb mezelf los gemaakt en ben boos weggelopen.

In totaal heeft alles een half jaar geduurd. Het is gestopt toen ik het had uitgemaakt. Maar toch bleef het me achtervolgen. Ik kreeg na een tijdje namelijk rare klachten. Ik begon dwangmatig te controleren of de deuren wel op slot zaten en deed nog veel meer gekke dingen. Ik had een dwang- en angststoornis ontwikkeld. Ik heb hier gelukkig hulp voor gekregen. Ik ben nu 19 en het gaat nu beter dan ooit met me. 

Mocht je ook zo iets meemaken, echt, vraag alsjeblieft op tijd om hulp.. Houd het niet voor je en kom in actie. En onthoud.. Je bent nooit alleen ♡

Anoniem

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: ‘Heftig verhaal’.

Beeld: iStock