Fashion

Blogger favoriet: heel Instagram is in de ban van de smartwatch

Bij een fashionable outfit kan een horloge niet ontbreken. Maar de laatste tijd bungelen er geen horloges om de polsen van Instabloggers, maar smartwatches! Een smartwatch ziet er minstens zo mooi uit als een ‘normaal’ uurwerk, maar kan véél meer. Van een roségouden Michael Kors smartwatch tot een tijdloze Fossil smartwatch: in dit artikel leggen we je uit waarom je een smartwatch wil hebben én zetten we mooie exemplaren voor je op een rij. 

Fashion musthave
Bij een smartwatch denk je misschien aan een handige gadget die je niet per se omdoet om je outfit af te maken. Dat was een paar jaar geleden inderdaad zo, naar nu zeker niet meer! Daarom is de smartwatch dé fashion accessoire van dit moment. Heb je even gemist wat een smartwatch is? Een smartwatch is veel meer dan zomaar een horloge. Het is eigenlijk een mini-computer die eruitziet als een chic horloge. 

brandfield smartwatch

Eindeloos veel functies
De functies van een smartwatch zijn eindeloos. Je kunt er dus niet alleen de tijd op zien (duh), maar ook telefoonoproepen beantwoorden, appjes lezen, naar je favoriete muziek luisteren, het weerbericht checken én je sportprestaties bijhouden. Oh, en je kunt ook je social media zoals Facebook en Instagram checken om nooit meer wat te missen. Winning! Wat dacht je van de Fossil smartwatch? Fossil heeft smartwatch horloges met een uurwerk dat zowel analoog als digitaal hybrid heeft. Vooral die met de witte wijzerplaat en het leren bandoe, echt een pareltje! Wist je dat deze zelfs een gemiddelde accuduur van 6 maanden heeft? Ben je toch meer een luxe paardje, dan is de luxere smartwatch variant Armani echt iets voor jou. 

Waarom een smartwatch?
Het is niet zo gek dat Instagram in de ban is van de smartwatch. Een smartwatch is niet alleen een toevoeging aan je outfit, maar ook heel handig. Zo hoef je je smartphone niet uit je tas te pakken om te kijken wie je belt of een appje stuurt. Wil je summer ready worden? Een smartwatch is de enorme motivatie, omdat je nauwkeurig kunt meten hoeveel je beweegt. Sowieso dat jij die 10.000 stappen per dag wilt halen! Ook kun je de muziek op je telefoon bedienen en de route volgen via je smartwatch. Super handig voor onderweg! 

Favorieten
De smartwatch die jij om je pols wilt dragen is natuurlijk mooi vormgegeven. Onze favorieten? De roségouden Michael Kors smartwatch van mineraalglas met kliksluiting, hij heeft een digitaal smartwatch uurwerk en de band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!

De tijdloze Guess smartwatch die tot 10 meter waterbestendig is. De mooiste smartwatches (én het grootste assortiment!) vind je bij Brandfield.nl. Klik hier voor alle smartwatches. Bekijk ook de smartwatch collecties van deze topmerken:

Beeld: Brandfield/Michael Kors

Must reads 👀