Lifestyle

Door deze 6 signalen weet je of iemand je lover probeert in te pikken

Dit is de worst nightmare van elk meisje met een lover: hij wordt ingepikt door iemand anders of zelfs door één van je beste vriendinnen. Meestal vertrouwen we ons vriendje wel, maar de andere meiden om hem heen iets minder. Het is een strak plan om hier goed op voorbereid te zijn, zodat deze potentiële drama niet aan bod hoeft te komen. No way Jose dat we dit namelijk laten gebeuren en daarom heeft Girlscene 6 signalen op een rijtje gezet om je te helpen dit voorval te voorkomen.

#1 Ze vraagt constant hoe het met je relatie gaat
Dit is misschien wel een van de meest onverwachte signalen, je verwacht namelijk van je vriendin dat ze het beste met je voor hebben. Het is immers je bestie en het is vanzelfsprekend dat ze vaker vraagt hoe het met jou gaat en of je relatie nog goed loopt. Zonder achterliggende gedachtes denk je dan dat ze oprecht om je geeft, maar het kan dus ook wel eens anders uitpakken. Vraagt ze absurd veel naar jouw relatie en hoe het met je lover gaat, houd het dan een beetje in de gaten. You never know.

#2 Wanneer het slecht gaat in je relatie luistert ze meer naar je dan ooit
Natuurlijk hoort je vriendin er voor jou te zijn ten alle tijden, wanneer het goed met je gaat en vooral ook wanneer het slecht met je gaat. Maar wanneer je merkt dat ze niet meer zoveel naar jouw verhalen luistert, maar wel ineens haar oren spitst als het over je relatie gaat moet je opletten. Waarschijnlijk zit ze alleen nog naast je met een luisterend oor wanneer je negatief over jouw liefje aan het praten bent. Not so good. Houd dit in de gaten, want waarschijnlijk hoopt ze op niet op een happily ever after tussen jou en je lover. Voor je het weet gaat zij er met hem vandoor en dat willen we absoluut niet. 

#3 Ze geeft iedere foto van je lover op Instagram een like
Dit is misschien wel ver gezocht, maar je bestie kan mooi achter de ‘best friend card’ alle foto’s zonder zorgen liken van je lover. Als een vreemde chick namelijk alle foto’s van je lief een like geeft, dan zit je hier meteen bovenop. Zodra je beste vriendin dit doet, valt het niet zo op en ga je vaak niet van het ‘I’m stealing your boyfriend’-scenario uit. Wees toch maar voorzichtig, because you never know.

#4 Als jullie met z’n allen uit gaan, is ze niet bij hem weg te slaan
Hier stoor jij je wel vaker aan, als je lover met zijn vrienden naar een kroeg gaat valt hij zeker op bij alle meiden. Als een stel hyena’s willen ze hem toetakelen, maar je lover laat altijd wel weten dat hij bezet is (gelukkig!). Hier hoef jij je geen zorgen te maken, want je weet dat hij trouw aan jou is. Vreemde chicks, nee niks voor hem. Jouw best friend daarentegen lijkt erg onschuldig tijdens dit soort taferelen, maar als zij hier andere bedoelingen mee heeft is jouw boyfriend niet veilig. Tenzij hij stevig in zijn schoenen staat, let's hope so.

beste vriendin pikt vriendje in

#5 Ze heeft opeens dezelfde hobby's als hij
Op een dag zal je lover vertellen over zijn favoriete hobby aan je beste vriendin. Vanaf dat moment zal ze beweren dat dit ook haar favoriete bezigheid is. Neem nou schilderen, alleen al om tijd met jouw lover te krijgen zal ze hem uitnodigen voor een workshop die ze 'toevallig' voorbij zag komen. Op deze manier wikkelt ze hem volledig om haar vinger. En jou uitnodigen staat niet op haar planning, alleen dan weet je dat er misschien iets mis is. Houd even een oogje in het zeil girl.

#6 Ze verspreidt leugens over jou
Als ze echt jullie vriendschap wilt verpesten, dan is ze hier zeker toe instaat. Het verspreiden van leugens over jou tegenover je eigen vriendje is misschien wel het meest pijnlijke wat ze kan doen tegenover jou. Natuurlijk leek ze altijd poeslief en geloof je dit in eerste instantie niet, maar je weet nooit hoe gemeen iemand diep van binnen kan zijn. Haar ultieme doel is om hem te laten twijfelen over jullie relatie, waardoor hij troost zoekt bij haar. Wanneer dit gebeurt, laat dan even heel duidelijk weten dat dit niet het geval is. Hij moet beter weten dat dit niet is hoe jullie relatie in elkaar zit. Doet hij dit niet? Dan is er altijd nog een leugendetector. ;-)

Natuurlijk is je bestie niet voor niks je beste vriendin, dus wordt niet al te achterdochtig. Maar wanneer het té erg gaat opvallen dat je bestie een wel een heel erg luisterend oor heeft voor de verhalen van jouw lover, dan moet je even gaan opletten. ;-)

Wil je meer tips over hoe je jouw relatie in stand houdt, neem dan even een kijkje in dit artikel. En probeer je de spanning in je relatie te houden? Dan helpt dit artikel jou absoluut verder.

Bron: Babe.net, The Talko | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook