News

Ons leven is compleet: er bestaat nu Mayochup

Frietjes, patat, gefrituurde aardappel, wij zijn er gek op! Stiekem is friet nog steeds ons lievelingseten al durven we dat niet tegen onze ouders toe te geven. Het liefst  met een flinke lepel mayo of ketchup, of gewoon allebei net als vroeger. Even door elkaar mengen, tot een mooi kunstwerk op je bord. Heinz heeft hier iets op verzonnen, zodat je bord niet meer zo’n smeerboel wordt zoals vroeger, namelijk: Mayochup.

Mayo en ketchup
Eet jij je frietjes het liefst met mayo, met ketchup of meng jij net als vroeger nog steeds alles door elkaar? Wanneer wij friet eten gaan we helemaal los met sauzen en werden daarom erg vrolijk toen we zagen er daadwerkelijk Mayochup bestaat. Jawel, dit is mayo en ketchup gemengd in één flesje. Wij zijn groot voorstander van deze saus en hopen dat het dan ook snel in de Nederlandse supermarktschappen ligt. 

View post on Instagram
 

Tegenstanders
Helaas is niet iedereen voorstander van dit nieuwe product en dat laten mensen dan ook uitgebreid weten op social media. Wij zijn, zoals je merkt, hartstikke pro Mayochup. En jij?
 

View post on Twitter

View post on Twitter

Bron: Pretty52, Cosmopolitan.com

Must reads 👀