Winnen

Win: 10 x Killerbody dieet van Fajah Lourens

2

[AFGELOPEN] Ben jij al druk bezig met je (toekomstige) bikinibody of mag het van jou nog wel even onder de 25 graden blijven? Of het nou winter of zomer is, het is nooit verkeerd om te letten op wat je dagelijks naar binnen werkt. Jullie hebben vast wel gehoord van het killerbody dieet en dat is niet voor niets. Wij geven daarom tien keer het boek weg zodat jij tegen de zomer helemaal ready voor je bikini bent.

Killerbody dieet
Heb jij al stress bij het idee dat de zomer eraan komt? No worries! Wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met het Killerbody dieet boek geschreven door fitgirl Fajah Lourens ben je slank in maar twaalf(!) weken. In het boek Killerbody dieet helpt Fajah Lourens jou in samenwerking met fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen naar een killerbody. Het boek bevat een dieetplan voor twaalf weken, voedingsschema’s, trainingsschema’s en makkelijke recepten. Klinkt goed, niet? Laten wij hier nou net tien boeken van weggeven, timing niet ;-). Lees hieronder hoe je meedoet.

Wel summerproof maar last can cellulite? Dan is de Cellulite Guide van Faya Lourens iets voor jou. In dit boek lees je uitgebreid wat cellulite is en wat je moet doen om cellullite-vrij de zomer door te gaan.

killerbody dieet fajah lourens

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken op één van de boeken?
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
​♥  Laat hieronder waarom jij dit boek moet winnen

Waarom moet jij het Killerbody dieet boek winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Fredholden

    Hallo, ik ben de heer Fred Holden, de crediteur van particuliere leningen. En ik ben hier om je dromen te laten uitkomen om een lening te krijgen. Heeft u dringend een lening nodig om uw schulden af te lossen of een bedrijf op te starten? Heeft u een lening nodig om uw investering uit te breiden of een auto te krijgen, huis e.t.c.? Wij staan voor u klaar met een lage rente van 3% en u kunt een lening krijgen van minimaal € 2000 tot € 500.000.000 het maximale geleende bedrag en tot 40 jaar lening, wij bieden leningen aan particulieren en organisaties. Neem contact met ons op via ons e-mailadres (unionloaninvestment@outlook.com) dank u ..

  • 1 jaar geleden _EenGirl_

    Leuke win actie!! Ik zou graag willen winnen om meer confident te voelen in mijn lichaam zodat ik volgend jaar zelfverzekerd naar mijn nieuwe (ik ga switchen van mijn huidige naar een andere middelbare school) middelbare school :3

  1. 1