De beautyblog van... Lisa

Beauty door Redactie

Wij zijn kort geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: 'De beautyblog van'! Deze week Lisa van GirlsAndBeyond.

Lisa is begonnen met het opzetten van het YouTube kanaal samen met een vriendin. Dit koste veel tijd, dus besloten ze een blog te beginnen omdat dat sneller was. Ze schrijven in het Engels en hebben zelfs bezoekers uit Rusland en Azië. Lisa doet veel aan Nail-Arts en daarvan maakt ze dan ook filmpjes met een stappenplan.

beautyblog van lisa

beautyblog van lisa

- Beschrijf jouw make-up stijl.
Ik heb geen bepaalde make-up stijl, ik probeer graag nieuwe dingen uit dus ik blijf niet bij een bepaalde stijl hangen. Meestal houd ik het bij simpele looks, omdat dat makkelijker te volgen is voor de kijkers van mijn YouTube kanaal. Zelf ben ik meer van de nude looks en het namaken van looks van celebrities.

beautyblog van lisa

beautyblog van lisa

- Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Een 180 Eyeshadow Palette en Maybelline Nude Airfoam foundation. 

- Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Het is een vanity table met spiegelkastjes. 

beautyblog van lisa

- Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Een kwartier.

- Wat is je favoriete beautymerk?
Catrice, Maybelline en Essence.

beautyblog van lisa

- Wat is jouw top drie beautyproducten?
Een goede gezichtsreiniger, concealer en mascara

beautyblog van lisa

beautyblog van lisa

- Waar haal je de inspiratie vandaan.
Van muziek video's als ik een celebrity look maak. Anders haal ik het van andere Youtubers, uit bladen of als ik zelf aan het experimenteren ben met make-up!

- Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Mascha van Beautygloss.

beautyblog van lisa

- Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op het moment heb ik geen wishlist, maar ik ben wel aan het wachten op de producten die twee bedrijven mij gaan sturen. Ik ben met hen in contact gekomen via het bloggen en een tijd terug iets bij een van hen heb besteld. 

beautyblog van lisa

Wat vind jij van de blog van Lisa? Wil jij nu net als Lisa met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Annick