Celebs

Betrapt: ‘Deborah Leemans is de sneaky Lisa van vorig jaar’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian plaatst eerste foto van complete gezin, Justin Bieber openhartig over zijn tatoeages en is dit de reden van de scheiding tussen Channing Tatum en Jenna Dewan?

Het wordt nu al the break-up of the year genoemd; echt niémand zag de scheiding tussen Channing Tatum en Jenna Dewan aankomen. De twee leerden elkaar in 2006 op de set van Step Up kennen en dat was het begin van een sprookje. Channing en Jenna leken het enige stel te zijn dat Hollywood zou overleven. Maar helaas, deze week maakten ze bekend dat ze gaan scheiden. Hoewel het voor ons uit het niets kwam, weet een insider dat het al ruime tijd niet goed ging in het huwelijk. “Het zat er al een tijdje aan te komen. Ze hebben allebei een tijd vrij genomen van hun werk om te werken aan hun relatie en tijd samen door te brengen. Ze moesten erachter komen wat ze nu precies wilden met hun leven en daar is bijna een jaar overheen gegaan,” zegt de insider. Boze tongen beweren echter dat het drankgebruik van Channing de reden van de breuk is…

View post on Instagram
 

Temptation Island-ster Fabrizio wordt dan wel kleurplaat genoemd, maar Justin Bieber kan er ook wat van. Het lichaam van de 24-jarige zanger is helemaal ondergekalkt. Veel mensen durven geen tattoo te nemen omdat ze bang zijn dat ze het op latere leeftijd niet meer mooi vinden, maar daar heeft Justin geen last van. Dat laat hij zelfs op Instagram weten. “Er zit meer dan honderd uur werk in en ik zou er geen één weg willen doen. Ik houd zoveel van kunst en ik heb mijn lichaam tot een canvas gemaakt, en het is zó leuk,” schrijft de zanger. 

View post on Instagram
 

Kim Kardashian lijkt het perfecte leven te leiden, en zo laat de realityster het ook overkomen. Maar de laatste tijd deelt ze ook andere kiekjes dan haar halfnaakte lichaam én is ze eerlijk in het fotobijschrift. Deze week plaatste ze een foto van haar complete gezin. De eerste foto waarop ook Chicago staat! Maar Kim laat weten dat de foto niet vanzelf ging. “Ik denk niet dat je weet hoe moeilijk het is om een leuke familiefoto te maken. Dit is de enige foto die we hebben kunnen maken voordat alle drie de kinderen gingen huilen. Ik denk dat ik ook moest huilen,” schrijft Kim. Haar volgers bedanken de realityster massaal voor haar eerlijkheid. Nobody is perfect!

View post on Instagram
 

Temptation Island-ster Deborah (Leemans, duh!) lijkt de zielige, bedrogen vriendin te zijn. Maar volgens de laatste geruchten is de ex (?) van Tim niet zo onschuldig als ze lijkt. Sterker nog, ze zou net zo sneaky zijn als Lisa van vorig jaar! Helaas voor Deborah is het niet Tim die dit beweert, maar hebben meerdere mannelijke verleiders van het programma zich over haar uitgelaten. “Deborah is de Lisa van vorig jaar. Ze doet sneaky. Camera’s weg, ze gaat los. Ze was aan het dansen omdat productie er was. Waarom als de productie er is? Omdat er dan niet wordt gefilmd,” zegt Kevin. Ook verleider Tireily vindt dat Deborah hypocriet bezig is: “Ik vind het gewoon zonde, want ze praat zoveel met Gino. Ze praat ook veel met Laio. Maar als de camera’s er zijn, zit ze gewoon stil.”

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀