Films & Series

Oeps! Verleidster Chloe plaatst foto waaruit blijkt of ze nog samen is met Kevin

Alle relaties staan op losse schroeven in Temptation Island. Het einde is in zicht van de ultieme relatietest, maar welke koppels nu nog bij elkaar zijn is top secret. De deelnemers moeten hun mond houden over hun huidige relatiestatus. Maar verleidster Chloe heeft een foto geplaatst waaruit blijkt of ze nog samen is met Kevin… 

Dat Pommeline en Fabrizio hun relatie bekend mochten maken was een hoge uitzondering. De makers van Temptation Island willen dat het tot het laatste moment spannend blijft. Want hé, Niels en Rosanna van het vorige seizoen zijn ook nog bij elkaar ondanks haar slippertje met verleider Alex. 

Op dit moment hebben Kevin en Chloe het heel gezellig op Temptation Island. Maar nu blijkt dat de liefde ook buiten het programma is opgebloeid. De verleidster plaatste een foto van haar en Kevin op Instagram Stories. Het zou kunnen dat de foto tijdens de opnames van het programma is genomen, maar als de romance voorbij zou zijn dan zou ze dit kiekje niet geplaatst hebben.

We weten het pas écht zeker als Temptation Island is afgelopen, maar het lijkt er sterk op dat Kevin een relatiebreuk én nieuwe vlam aan het avontuur heeft overgehouden. 

Beeld: iStock & Instagram Stories

Must reads 👀