Celebs

Pommeline onthult schokkende details over haar relatie met Merijn

Vrijwel niemand zag de breuk tussen Pommeline en Merijn aankomen. Al gauw bleek dat er een ander in het spel was. De Temptation Island-ster is gevallen voor de charmes van verleider Fabrizio. Nu Pommeline haar liefde voor Fabrizio eindelijk van de daken mag schreeuwen, rekent ze meteen af met haar ex Merijn door schokkende details over hun relatie te onthullen…

‘Meer mijn type’
Het leek koek en ei te zijn tussen Pommeline en Merijn. Maar toen kwam ‘kleurplaat’ Fabrizio in beeld. De blondine kreeg tijdens haar relatie met Merijn al gevoelens voor Fabrizio. Maar daar is ze naar eigen zeggen altijd eerlijk over geweest. “Gaandeweg, door samen te werken met Fabrizio, zijn mijn gevoelens beginnen groeien,” vertelt de verleidster in een interview met Dag Allemaal. Ze haalt meteen uit naar haar ex. “Ik zie Fabrizio elke dag, en eerlijk: bij hem kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn. Fabrizio is trouwens wel meer mijn type dan Merijn.”

Bizarre regels
De relatie tussen Pommeline en Merijn blijkt helemaal niet zo gezellig te zijn. Zo zou Merijn haar regels opgelegd hebben. “Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten…”, biecht ze op. De twee kregen enorme ruzie toen Pommeline haar lokken grijs wilde verven. “En toen ik voor het eerst m’n lippen liet vergroten, was het ook van dat. Mijn onderhoudsbeurt achteraf heb ik gewoon achter z’n rug gedaan. Met nóg meer ruzie tot gevolg”, vertelt ze. “Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. Het is toch míjn lijf?”

Geblokkeerd
De Temptation Island-deelneemster ergerde zich ook aan de houding van Merijn. “Ik werk elke dag kéihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj. Dat dj-bestaan blijft niet duren, hè. Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereik in het leven,” sneert Pommeline. De twee hebben geen contact meer met elkaar. “Ik heb ‘m overal geblokkeerd,” aldus de blondine.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀