News

YASS! Bij deze winkel koop je nu een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie

Yes! A dream come true: bij de Blokker koop je nu een heuse (opblaas) jacuzzi! Als jij er altijd al van droomde om een echte jacuzzi in de tuin te hebben... Dan is nu het moment daar. Zie jij jezelf deze zomer al zitten in het heerlijke, warme, bubbelende water? Wacht dan niet langer. Het geweldige product is online verkrijgbaar en is nu al razend populair. Luxe voor een prikkie!

Het internet explodeerde zowat toen bekend werd dat Lidl de opblaasbare jacuzzi's in de verkoop had. Helaas hield de winkel een tijdelijke actie en waren de populaire jacuzzi's ook snel weer de deur uit. Was je te laat? Niet getreurd: Blokker heeft nu ook jacuzzi's in verschillende kleuren, soorten en maten te koop.

De goedkoopste jacuzzi kost €299 en is geschikt voor vier personen. Hij kan binnen én buiten worden gebruikt, dus mocht je ondanks de kou al  super enthousiast zijn: dan kun je 'm zelfs in huis opzetten. Zo tover jij je woonkamer meteen om in een kuuroord... waarom ook niet? ;-)
jacuzzi blokkerGa snel naar de webshop van Blokker om de opblaasbare jacuzzi te bestellen. Alle baden zijn nu nog op voorraad, dus hurry up: spaarrekening leeghalen en gaan met die banaan. 

Bron: blokker.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved