De beautyblog van... Zoë

Beauty door Redactie

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: 'De beautyblog van'! Deze week Zoë van Olea.

de beautyblog van

Zoë vond het aanbod aan beautyblogs zo overweldigend groot, maar alles ging eigenlijk over hetzelfde. Daarom besloot Zoë voor een "natuurlijk" alternatief te gaan. Duidelijke informatie, leuke DIY's en milieuvriendelijke cosmetica. Zoë is geen geitenwollensokken-type, maar een 21-jarig meisje op zoek naar een manier om een steentje aan de maatschappij bij te dragen.

de beautyblog van zoe

- Beschrijf jouw make-up stijl.
Mijn make-up stijl is erg naturel. Meestal gebruik ik enkel een getinte dagcrème, concealer en wat mascara. Maar wanneer ik uitga, grijp ik snel naar eyeliner en foundation. Wel probeer ik telkens zo natuurlijk mogelijke producten te gebruiken. Dat is erg lastig op gebied van make-up!

de beautyblog van zoe

- Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Dat moet de Catrice Infinite Matte foundation zijn. Ik had namelijk helemaal geen foundation meer en deze leek me wel geschikt voor mijn huidtype.

- Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik leef voornamelijk uit mijn toilettas, ik reis nogal vaak heen en weer tussen mama, papa en de kamer in de stad waar ik studeer. Daar zit dus echt enkel het hoognodige in, onder andere foundation, dag- en nachtcrème, concealer, eyeliner, lippenbalsem, mascara en een oogschaduwpallet.

de beautyblog van zoe

- Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Met make-up ben ik niet zo lang bezig, zo'n 10 minuten per dag. Volledig klaarmaken duurt een half uur. Wanneer ik een specialere look wil maken, kan ik wel érg lang voor de spiegel staan en duizend keer opnieuw beginnen!

de beautyblog van zoe

- Wat is je favoriete beautymerk?
Dat is een lastige! Ik hou erg van Lush en The Body Shop, maar toch heb ik het gevoel dat het natuurlijker kan. Deze twee merken maken namelijk nog altijd gebruik van relatief grote hoeveelheden parfum en bewaarmiddelen. Daarnaast ben ik ook fan van Catrice omdat het zo goedkoop is. Leuk om te weten is dat Catrice ook niet op dieren test!

Wat betreft verzorgingsproducten (zoals shampoo en bodylotion), maak ik het meeste gewoon zelf!

de beautyblog van zoe

- Wat is jouw top drie beautyproducten?
Sowieso staat een dagcrème op nummer één. Dat is echt de dagelijkse basis van je make-up. Daarna komt mascara (wat een verrassing!), zonder ga ik echt de deur niet uit. Op de derde plaats zet ik een concealer. Zo kan je je schoonheidsfoutjes gemakkelijk wegwerken.

de beautyblog van zoe

- Waar haal je de inspiratie vandaan.
Overal! Soms kijk ik gewoon naar de inhoud van mijn tas en dan vraag ik me af waarom ik toch telkens zo'n plastic waterflesje meesleur. Natuurlijk is het belangrijk om elke dag voldoende te drinken, maar al dat plastic afval is toch nergens goed voor. Nu vul ik die flesjes telkens opnieuw met kraanwater. Op zoek naar een handige waterfles! De Water Bobble misschien?

de beautyblog van zoe

- Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Niet direct. Ik kijk graag op verschillende blogs. Maar het is me niet waard om elke dag duizend-en-één producten te gebruiken en zo'n plamuurlaag op je gezicht te hebben.

I'm all about natural beauty!


de beautyblog van zoe

- Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een goede, vloeibare, natuurlijke en budgetproof foundation! Een heuse zoektocht ...

Wat vind jij van de blog van Zoë? Wil jij nu net als Zoë met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door de redactie