Fashion

We voorspellen: dit zijn de 6 grootste schoenen trends voor deze zomer (en festivals!)

Het festivalseizoen is bijna weer geopend! Heb jij al tickets gescoord voor je favoriete festivals? Wij zijn alweer druk aan het plannen en uiteraard de timetables in de gaten aan het houden. Natuurlijk geen festival zonder de perfecte festival look en daar horen natuurlijk ook een paar toffe schoenen. Wij zetten de mooiste stappers voor je op een rijtje.

1. Dr. Martens
Dr. Martens, you hate it or you love it. In het straatbeeld zijn ze niet meer weg te slaan en wij zijn ook groot fan van deze stoere boots. Groot voordeel: deze schoenen overleven meerdere festivals.

View post on Instagram
 

Dr. Martens | €153

2. Superga
Ben jij groot fan van de plateauzool trend? Dan heb jij geluk! Deze trend zet zich namelijk gewoon voor komende zomer. Deze schoenen zijn goed te combineren met een flared jeans of een spijkershort, daarnaast lijken je benen op foto’s zo lang als die van een super model. Love it!

View post on Instagram
 

Superga | €78,99

3. Nike Air Max 97
Ben jij het type dat houdt van opvallende sneakers? Dan zijn de Nike Air Max 97 gemaakt voor jou. Deze opvallende sneaker loopt super comfortabel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Altijd ééntje die matcht bij jouw outfit dus ;-).

View post on Instagram
 

Nike | €164,99

4. Adidas Superstar
Ben jij nog steeds dol op je oude vertrouwde Adidas sneakers, maar zijn ze nu wel écht aan vervanging toe? Kies dan eens voor een andere kleur, veel modellen zijn in een nieuw jasje gestoken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

View post on Instagram
 

Adidas | €94,90

5. PUMA Basket
Ook sneakermerk PUMA is sinds een tijd weer terug van weggeweest en zie je steeds vaker terug bij modebloggers. Wij zijn dol op sneakers en deze kleur komt perfect uit bij jouw (inmiddels) gebruinde huid.

View post on Instagram
 

PUMA | €99,99

6. Vans Old Skool
Ben jij op zoek naar schoenen die overal bijpassen? Ga dan voor deze Old Skool sneakers van Vans. Deze schoenen passen perfect onder elke broek en lopen ook nog eens super lekker!

View post on Instagram
 

Vans | €74,50

7. Vans Old Skool Platform
Vind je de originele versie een beetje saai? Ga dan voor dit exemplaar met plateauzool om je outfit net een tikkeltje anders te maken.

View post on Instagram
 

Vans | €84,99
Beeld: iStock