News

YES: Channing Tatum is weer vrijgezel

Ja, hou je vast meiden: een van de meest gewilde mannen van het universum is weer vrijgezel. Niemand minder dan onze Channing Tatum is weer vrijgezel. Channing en Jenna brachten dit nieuws gisteravond naar buiten via Instagram en de hele wereld is in shock.

Channing Tatum is weer vrijgezel
Na een huwelijk van ruim negen jaar laten Channing Tatum en Jenna Dewan Tatum gisteravond via Instagram weten dat ze uitelkaar gaan. ‘De liefde is een prachtig avontuur waarin we momenteel verschillende wegen inslaan’ aldus het stel. Veel fans reageerden geshocked en zagen dit absoluut niet aankomen.

View post on Instagram
 

De reden
Het koppel zei dat er geen geheimzinnige dingen zijn gebeurd die de breuk veroorzaakten en niet verder ingaan op hun verklaring. Ze vragen daarom om privacy voor zichzelf en familie.

Roddels
In december vorig jaar ontstonden er al roddels dat het ‘step up-koppel’ uit elkaar ging nadat Jenna uitgebreid op vakantie was zonder Channing. Tatum stopte de geruchten door het delen van een romantisch kiekje op Instagram op haar verjaardag met een lieve boodschap. Sommige fans hopen dat het wederom niet waar is en denken zelfs dat het een 1 april grap is. Wat denken jullie?

Beeld: Bruno Press | Bron: mamamia.com

Must reads 👀