Celebs

Temptation Island Tim wordt met de dood bedreigd: ‘Ze willen een mes in mijn keel duwen’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Anna Nooshin is in diepe rouw, Tim van Temptation Island krijgt de ergste haatreacties, Ronnie Flex openhartig over zijn vader die hem in de steek heeft gelaten en déze Temptation Island-ster heeft een bilvergroting gedaan.

Ronnie Flex heeft een roerige periode achter de rug. De zanger zat een paar weken in een afkickkliniek om van zijn wietverslaving af te komen. Sindsdien heeft hij geen joint meer aangeraakt. Aan Tim Hofman vertelt hij hoe het nu met hem gaat. Ronnie voelt zich veel zelfverzekerder nu hij is afgekickt: “Niemand kan me nog iets vertellen.” Ook is de BN’er heel openhartig over zijn vader, die hem ooit heeft verlaten. Hij wil al zijn hele leven weten waarom zijn vader hem in de steek heeft gelaten. Ronnie weet dat zijn vader in Amerika woont en hem zou kunnen opzoeken, maar hij vindt dat het niet zijn verantwoordelijkheid is: “Waarom moet ik de man zijn die het gezin bij elkaar houdt, terwijl het jouw taak is. Het hoort niet aan mij te liggen. Doe iets, fix iets, regel iets! Ik hoor mezelf niet als 26-jarige man ertoe te zetten.”

Watch on YouTube

Verdrietig nieuws voor Anna Nooshin. Haar ‘liefvader’ is op 25 maart overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De influencer draagt haar nieuwste vlog op aan Ed, de vriend van haar moeder. Ze werd al gauw overladen met lieve berichten van fans. Op Instagram bedankt ze iedereen die met haar en haar familie meeleeft. “Bedankt iedereen voor alle lieve woorden en steun nav de vlog en het nieuws over papa Ed. We zijn er als familie voor elkaar en ik ben heel blij dat hij ons leven mooier heeft kunnen maken. Dankbaar voor alle liefde om mij heen en te weten dat hij nu geen pijn meer heeft,” schrijft Anna.

Watch on YouTube

Rosanna Voorwald is hard opweg om de nieuwe Marijke Helwegen te worden. De oud Temptation Island-deelneemster heeft er al verschillende plastische ingrepen op zitten, en gaat nu een stapje verder. De vriendin van Niels heeft haar billen laten vergroten. Plastisch chirurg en vlogger Diana Gabriels heeft de heftige ingreep vastgelegd. Over schokkende beelden gesproken… 

Watch on YouTube

Het is geen geheim dat Tim het minst in de smaak valt bij de kijkers van Temptation Island. Ook al heeft hij zich niet van zijn beste kant laten zien door zijn vriendin keihard te bedriegen, zijn de berichten die Tim binnenkrijgt schokkend te noemen. De (ex) vriend van Deborah onthult dat hij met de dood bedreigd wordt. “Ik krijg berichten dat ze een mes in mijn keel gaan duwen. Als ze mij ergens tegenkomen slaan ze de tanden uit mijn gezicht,” vertelt hij aan RTL Boulevard. De realityster probeert zich niks aan te trekken van de bedreigingen. “Dat zijn mensen die volgens mij niets beters te doen hebben en zelf geen leven hebben.” Tim heeft nog geen aangifte gedaan. Een politieagent heeft hem geadviseerd om het nog even aan te kijken. 

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀