Lifestyle

8x inspiratie om kleur toe te voegen aan je Instafeed

Alle winterse dagen zijn inmiddels voorbij en het begint echt weer lekker weer te worden buiten. De bomen staan in bloei en overal zijn de mooiste kleuren te zien. Overal behalve op jouw Instafeed. Door alle donkere dagen heeft jouw feed geen kleur meer overgehouden. Tijd om daar verandering in te brengen. Maar hoe? Wij geven je inspiratie om je Instafeed weer op te fleuren met de mooiste en meest kleurrijke foto’s. Enjoy!

In je eentje foto’s maken is leuk, maar samen wordt het nog tien keer leuker. Stap samen met je vriendin, vriend of zus op de fiets en trek je camera tevoorschijn. Tijd voor wat nieuwe foto’s!

♥ Bloemetjes 
Het lekkere weer is weer begonnen en dat betekent dat de bloemetjes volop in de bloei zijn. Bloemen zijn een perfécte toevoeging aan een geslaagde foto. Je kunt je laten omringen door bloemen, een haarband maken van bloemen en nog veel meer dingen doen.

View post on Instagram
 

♥ Strandfoto
Als jij een geluksvogel bent en in de buurt van het strand woont kun je daar prachtige foto’s maken. Woon je niet bij het strand? Dan is een leuk vijvertje ook een mooie locatie. Kies voor een kleurrijke achtergrond en trek een leuke outfit aan. De kleuren van je outfit spelen natuurlijk ook een grote rol.

View post on Instagram
 

♥ Je outfit
De outfit die je draagt heeft heel veel invloed op hoe je foto eruit komt te zien. Als je meer felle kleuren wilt, is het een idee om ook kleurrijke kleding aan te trekken. Als jij felle kleuren draagt en de rest van de foto minder kleuren heeft, is het alsnog een vrolijke foto. Jij staat centraal. Kies dus voor een leuke outfit en go with te flow. 

View post on Instagram
 

♥ Eten / drinken
Felgekleurd fruit, lekkere cocktails en heerlijke ijsjes: het smaakt lekker, maar ziet er ook nog eens prachtig uit! Op een of andere manier wordt iedereen totaal excited bij het zien van eten en drinken. Kies een mooie achtergrond uit en maak van wat je eet/drinkt het middelpunt. 

View post on Instagram
 

♥ Auto
Het is misschien even zoeken, maar er is vast wel ergens een auto met een gaaf kleurtje te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is poseren bij de auto. Denk hierbij ook weer aan de outfit die je aantrekt. Voilá. 

View post on Instagram
 

♥ Kleurrijke muren
Als je over straat loopt zijn de meeste muren donker en ver van kleurrijk. Maar als je even goed zoekt kom je beschilderde muren tegen. In Rotterdam staat een roze muur, die razend populair is onder alle Instagramlovers. Ben je dus op zoek naar een flinke roze tint aan je feed? Op naar Rotterdam.

View post on Instagram
 

♥ Ballonnen
Altijd reden voor een feestje, dus altijd reden voor ballonnen. Blaas wat ballonnen op en maak de meest originele foto’s. Het mooie aan ballonnen is dat je ze overal tevoorschijn kunt halen. 

View post on Instagram
 

♥ Huisdier
Heb je een hond? Neem die schattige, knappe viervoeter dan mee wandelen en houd een kleine fotoshoot. Ga bijvoorbeeld lekker het park in. Heb je zelf geen hond? Neem dan een ander huisdier mee óf ga naar een plek waar dieren zijn. Misschien een dagje kinderboerderij inplannen?

View post on Instagram
 

P.S. Door foto’s te editen zien ze er al een stuk leuker en frisser uit. Dus dat is zeker een aanrader. Weet je niet zo goed hoe en wat? Lees dan dit artikel over fotografie-apps die jij sowieso op je telefoon moet hebben ;-).

Beeld: iStock

Must reads 👀