Real life

Girls Issues: ‘ik word genegeerd door mijn beste vriendin’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die genegeerd wordt door haar beste vriendin.

Hoi Girlscene!

Ik heb een probleem. Mijn beste vriendin en ik zijn al bevriend sinds de eerste klas, maar ze doet nu heel afstandelijk tegen me. Ze negeert mij en gaat veel met andere meiden om. Ik heb er met mijn moeder over gepraat, maar zij zegt dat het vanzelf weer overgaat. Wat moet ik doen?

Groetjes,
Anoniem
Lieve Anoniem,

Wat rot dat je vriendin zo tegen je doet. Het is natuurlijk nooit leuk als je vriendin opeens heel afstandelijk tegen je gaat doen. Kun je misschien een oorzaak bedenken? Misschien hebben jullie ruzie gehad of heb je iets gezegd wat haar boos heeft gemaakt. De beste oplossing is om gewoon te vragen wat er aan de hand is. Vraag of ze even onder vier ogen met je wil praten en vertel hoe je je voelt.

Als ze een reden heeft om zo tegen je te doen kunnen jullie samen gaan zoeken naar een goede oplossing. Het zou heel zonde zijn als jullie vriendschap hierdoor wegvalt. Praten is de beste manier om meer duidelijkheid te krijgen. Hopelijk draait je vriendin bij en kunnen jullie snel weer leuke dingen doen samen. Misschien helpt dit artikel met 5 stappen om een ruzie met je BFF op te lossen je verder. Heel veel succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock