Fashion

H&M zit in zwaar weer en komt daarom met een gigantische sale

Het gaat niet goed met H&M. Onze favoriete modeketen heeft het afgelopen kwartaal veel te weinig verkocht waardoor ze zitten opgescheept met een gigantische berg kleding. Geen goed nieuws voor H&M, maar wél voor ons! Het merk wil zo snel mogelijk van de onverkochte jurken, broeken en tops af en komt daarom met een mega uitverkoop. Shop till you drop! 

Onverkochte kleding
Tot vorig jaar was er geen vuiltje aan de lucht. H&M groeide hard en de collecties vlogen de (virtuele) winkel uit. Maar de laatste cijfers zijn een stuk minder rooskleurig. De kledingketen heeft de afgelopen periode veel minder verkocht dan verwacht waardoor de opslagruimtes uitpuilen van de kleding. De onverkochte kleding vertegenwoordigt inmiddels een waarde van 4,3 miljard dollar. 

Mega sale
Het modemerk wil de gigantische voorraad graag kwijt en organiseert daarom noodgedwongen een mega sale. De prijzen worden nog meer verlaagd in de hoop om alle onverkochte kleding zo snel mogelijk kwijt te raken. Houd H&M’s webshop en de koopjeshoeken in de filialen dus in de gaten! 

Beeld: iStock

Lees ook: Pak nu 15% korting met deze About You kortingscode

Must reads 👀